ABD ÇÖKÜŞTE

ABD ÇÖKÜŞTE

1970 lerde solu kurup karşısına sağı getirerek çarpıştırarak  kaos oluşturan Abd, 1980 de Kenan Evrene darbe yaptırarak; -Bizim oğlanlar başardı.- dedi.

Aynı uygulamayı İşidi kurarak karşısına Kürtler adıyla Pkk yı çıkartıp, ölürken diriltme yoluna gitti ve onu destekledi.

Nato demek Abd demektir. Natoya girmemizi oluşturmak amacıyla oluşturulan Rus tehdidi ile Türkiye Natonun kucağına itilerek kontrol altına alınmış oldu.

Her on yılda bir darbe ile; öldüğünde sulandı, büyüdüğünde ise budandı.

-Yapılan anketlerde dörtte üç vatandaş, abd.nin terörü desteklediği kabul edilmektedir.

Abd şimdiye kadar gizli sürdürdüğü ve israile destek olarak terörün arkasında gizli olduğu halde, bunu bugün açıktan açığa sürdürmektedir.

“TSK, Suriye ve Irak’ta PKK’ya darbe vururken, Türkiye ile müttefik olan Amerika’nın terör örgütlerini eğittiğine dair yeni görüntüler ortaya çıktı.”[1]

-CIA ajanı Robert David Steele, Türkiye’deki bir çok terör saldırı ve suikastın arkasında ABD ve NATO olabilir mi? sorusu üzerine, Bunun mümkün olduğunun altını çizerek, “Bir CIA ajanı olarak, CIA’in bu tür işler yaptığını söyleyebilirim. CIA para ve teknoloji sağlar ve sonrasında kirli işleri yapacak Suudi Arabistanlı, İsrailli, Belçikalı, Alman ve diğer ülkelerden insanlar var.” dedi.

“ABD Hükümeti ve ABD Büyükelçiliği düzenli şekilde yalan söyler. Bir ABD vatandaşı olarak bu durumdan büyük bir utanç duyuyorum. Ben bir savaşın ortasındayım burada ABD istihbaratının başındaki kişi ABD Başkanına Rusya’ın ABD seçimlerini Hacklediği yönünde yalan söyledi. Amerika çok yalan söyler. Şunu anlamalısınız ki Kürtler bazıları tarafından terörist olarak değil özgürlük savaşçıları olarak görülmektedir.”[2]

-Abd neden Türk Rus işbirliğini engellemek için her türlü terörü estiriyor?

Cevabı bu olsa gerek; “ABD Başkanı Barack Obama’nın terörle mücadele konusunda danışmanı Bruce Riedel, Türkiye ve Rusya arasında artan işbirliğinden ötürü DAEŞ’in üzerindeki baskının arttığını söyledi.”[3]

Orta doğudaki terörü engelleyenlerin karşısına Abd çıkıyor.

Ve o teröristleri de eğitiyor.[4]

Genel kanaatte bu yöndedir.[5]

Abd-nin ve de onun uzantısı olan Fetö-nün Türkiye-ye ve islam ülkelerine terör gruplarıyla açtığı savaş; islam savaşı ve islama karşı yapılan savaştır.

Dolayısıyla Müslümanı yok etme savaşıdır.

Abd halkının Obama ve onun desteklediği Cleantiana verdiği tepki, büyük bir nefretin ve ileride oluşacak büyük bir patlamanın ifadesi ve habercisidir.

-100 yıl önce ittihat ve terakki ile yıkılan Osmanlı bu gün ise ya gafletten veya ihanetten dolayı çok kolay satın alınan kimselerle de Türkiye cumhuriyeti yıkılmaya çalışılıyor.

Bu gün Türkiye-nin veya hükümetin meselesi Abd veya Fetö meselesi değildir, belki onların arkasındaki İslamiyet ve Hristiyanlık inancı meselesidir.

Tarihten dersler çıkarmalıyız.

Tarihten ders almayanlar, tarihe ders olurlar.

MEHMET ÖZÇELİK

15-1-2017

 

[1] http://www.haber7.com/guncel/haber/2242362-abdli-askerlerin-teroristleri-egittigi-goruntuler

[2] http://www.tgrthaber.com.tr/dunya/cia-ajanindan-carpici-turkiye-aciklamasi-158594

[3] http://www.haber7.com/dunya/haber/2242360-turk-rus-isbirligi-deasi-sikistirdi

[4] http://www.habervaktim.com/foto-galeri/abd-buna-ne-diyecek-skandalin-fotograflari-cikti-14592.htm

[5] http://www.haber7.com/guncel/haber/2242253-halka-gore-terorun-arkasinda-abd-var

 

Loading

No ResponsesOcak 17th, 2017