KİRLİ VE PİS ELİNİZİ ÇEKİN ÜZERİMİZDEN

KİRLİ VE PİS ELİNİZİ ÇEKİN ÜZERİMİZDEN

Evet pis ve kirli el hatta eller devrede.

Pis ellerini Türkiye’nin üzerinden çekin.

Abd mutlaka bizden daha iyi biliyordur ki; şu anda yerde süründüğü kadar ve bu milletin içerisinde kendisine gösterilen nefret hiçbir dönemde bu derece ayyuka çıkmamıştır.

Yahudilerin kırk yıl Tih çölünde dolaşıp, Hz. Musa’nın onların yeni yetişen nesillerini kırk yıl eğittikten sonra, Kudüs’e gidip fethetmesi gibi, bir neslin, birkaç neslin değişmesi gerekmektedir.

-ABD’lilere soruyorlar, sizler hainleri ne yapıyorsunuz?
Bizde olursa öldürüyoruz, başkalarında olursa besliyoruz.
İşte bizdeki silahşorundan kalemşoruna, farklı kesimlerde bu beslemeleri, o da monoton tiplerden bulunmaktadır.[1]

-Bizi içeridekilerle beraber dışarıdan vurarak yıkmaya çalışanlar, yemin olsun ki içten, içinden, içeriden vurulacaklardır.

-“Türkiye’nin bir de şöyle bir talihsizliği var, Türkiye’ye gelen her Amerikan Büyükelçisi, ‘Ben Türkiye’de nasıl darbe yaparım, yaptırırım’ telaşı içerisindedir. Bu, Türkiye’nin temel bir talihsizliğidir. Her Amerikan Büyükelçisinin ‘Türkiye’de acaba ben ne yaparım, ne yaptırırım ve Türkiye’ye nasıl zarar veririm, babalarıma nasıl yaranırım’ dertleri budur. Türkiye’nin yıllardan beri en önemli talihsizliklerinden bir tanesi budur, hep de bu olmuştur. Diğer büyükelçilerini toplar, fıs fıs fıs, onlara akıl vermeye çalışır. Avrupa’da da aynısını yapıyorlar ya, onlar idare ediyorlar Avrupa’yı Amerikan büyükelçiliği. Avrupalılar üzülmez bu söze merak etmeyin. Onlar gerçeklerin ne olduğunu biliyorlar. Hakikaten biliyorlar, otururlar dizayn ederler, Türkiye’yi de dizayn edebileceklerini zannediyorlardı ama bir adam oyunlarını bozdu, Recep Tayyip Erdoğan. Onlar Türkiye’yi de böyle zannediyorlardı, oturacaklardı, fıs fıs fıs oyun, tezgah kuracaklar. Amerikan Büyükelçisi’ne buradan söylüyorum, hangi gazetecilere yazı yazdırdığını biliyorum, pis ellerini Türkiye’nin üzerinden çek, çok net söylüyorum, pis ellerini Türkiye’nin üzerinden çek. Neleri yaptırdığınızı, hangi adımları attırdığınızı, Türkiye’yi nasıl karıştırmak istediğinizi net bir şekilde biliyorum. O pis ellerinizi, o maskeli, sırıtan yüzlerinizi Türkiye’nin üzerinden çekiniz. Bu kadar açık.”

-Bu en üst düzey bizzat İçişleri Bakanı tarafından bir tespittir.

Abd’nin kirli gerçek yüzünü göstermektedir.
Ancak ondan daha acısı güya bizden görünen, farklı kanı taşıyan insanlardan kendisine çanak tutacak, her türlü yardımı yapacak yandaşları bulmasıdır.

-ABD’yi bitirecek olan yaptıkları zulümlerdir.
Zira, hadiste de belirtildiği gibi, küfür devam eder ancak zulüm devam etmez. 

-Yunan Türkolog Profesör Dimitris Kiçikis, Batı’nın Türkiye üzerinde oynadığı oyunlara dikkat çekti. Obama yönetiminin 2016’da Recep Tayyip Erdoğan’ı ortadan kaldırarak Meral Akşener’i iktidar yapma planı olduğunu söyledi. Kiçikis, Erdoğan’ın Batı’ya karşı bağımsızlık mücadelesi verdiğini vurguladı.”[2]

-Bati kartondan bir dev.

İçi boş bir heyula.
Fransa, Paris, Londra, Washington gözde ve zihinde büyütülmüş ancak gerçek yüzü hiçte öyle değil.
Boyalı ve makyajlı acuze bir kadın
Hadiste mealen, mahşer günü dünya acuze bir kadın suretinde getirilir ve insanlar derler ki;

Bir ömür boyu peşinden koştuğumuz dünya bu muymuş?

Ondandır ki, dünya herkesle nişanlar ancak kimseyle evlenmez.

Eğer evlenirse foyası meydana çıkacaktır.
-Kof bir Batı var karşımızda.
Bir üfürükle yıkılacak.
İçi kurtlu.
İçi onu yakar, dışı bizi.
Dışı süs, İçi pis.
Yakılışı da içten olacak.
Tam ruhsuz bir heykel.

-İçte olsun dışta olsun onlar birbirinin dostudurlar.

“Ey iman edenler! Yahudileri ve hıristiyanları veli edinmeyin. Onlar birbirlerinin velileridir. Sizden kim onları dost edinirse şüphesiz o da onlardandır. Allah zalimler topluluğunu hidayete erdirmez.”[3]

Aynı cins kumaş.

Aynı yapı.
Aynı binanın materyallerinden olanlar her zaman birbirlerine sahip çıkarlar.

Hizip olsun, parti olsun, ideolojileri aynı olanlar kendileri başarılı olmasalarda, yol yürüdükleri insanların her zaman için başarılı olmasını isterler.

-İşte o batının iç ve gerçek yüzü;

“Fransa genelinde 42 bini çocuk 300 bin kişi sokaklarda yaşıyor! Fransa’daki Türklerden evsizlere yardım eli.

Fransa genelinde 300 bin kişi sokaklarda yaşıyor. Üstelik onların arasında binlerce çocuk da var. Kimi bir köprü altında kimi ise bir binanın girişinde hayata tutunmaya çalışıyor. Aralarında Türklerin de olduğu gönüllüler ise onlar için adeta yardım seferberliği başlatmış durumda.” [4]

MEHMET ÖZÇELİK

5-2-2023

[1] https://tesbitler.com/2022/06/17/asirlik-kriptolar/

[2] https://www.yenisafak.com/video-galeri/dunya/yunan-turkolog-abd-disi-kurdu-iktidara-getirecekti-4504791

[3] Maide.51.

[4] https://www.ahaber.com.tr/ozel-haberler/2023/02/04/fransa-genelinde-42-bini-cocuk-300-bin-kisi-sokaklarda-yasiyor-fransadaki-turklerden-evsizlere-yardim-eli

Loading

No ResponsesŞubat 5th, 2023