ASIRLIK KRİPTOLAR

ASIRLIK KRİPTOLAR

ABD, İngiltere ve batı bizde önemli bir şeyi içerimize yerleştirmek veya kabul ettirmek için mutlaka bir darbeye teşebbüs ediyor.

Tıpkı 1980 -12 Eylülü hiç hesapta ve görünürde olmayan Kenan Evren’e yaptırarak Yunanistan’ın Nato’ya alınması sağlandı.

Sefahatle yeni bir kimlik ve neslin yetiştirilmesinin önü açıldı.

Ve bunun gibi zamanla ortaya çıkacak, kendisine boyun eğecek bir devlet oluşturma peşinde..

Bugünde hizaya getiremediği, istediklerini yaptıramadığı için bir yandan muhalefeti, bir yandan PKK-Ypg’yi ve şimdilerde Yunanistan’ı bizimle çatıştırma yoluna giderek güçsüz kılmaya çalışmaktadır.

İslam dünyası da buna alet edilip, kullanılmaktadır.

-“İran: Türkiye’nin Suriye operasyonuna karşıyız, desteklemeyeceğiz.

İran Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada; Türkiye’nin Suriye’de terör örgütü PKK/YPG’ye yönelik olası bir askeri operasyonunun, Tahran yönetimi tarafından desteklenmeyeceği duyuruldu.[1]

İran’ın bu tavrı hiç şaşırtmadı. Zaten onu öyle biliyorduk.

Türkiye’nin güçlenmesini istemeyen ve de terörün bitmesi kendisini memnun etmeyen acem işi.

-Rusya’nın Ukrayna’ya saldırmasını sağladığı gibi. Rusya’yı zayıflatma uğruna, Ukrayna’yı av olarak kullanmış ve feda etmiştir.

Ve yine bizdeki yüz yıllık azınlık hakimiyetini Ortadoğu’da hatta dünyada uygulamaya çalışmaktadır.

-Cumhuriyetin kurulmasıyla birlikte rejimi oturtturmak amacıyla birkaç nesil heder edildi, susturuldu, asıldı, sürüldü.

1970 yılında gençler teröre kurban edildi.

1990 yılında eşkıya dağa çıktı, şehirdekiyle ortak terör estirdi.

Bu arada Fetö’de inançlı, iyi niyetli ve ibadet etmekte olanları nifak perdesine bürüyerek, ihtiyat perdesi altında kirli oyunlarına alet etti.

Birkaç nesli kaybettik.

-Artık bugün partiler ve partilerin mücadelesi yok.

O partilerin temsil ettikleri ideolojilerin mücadelesi devreye girmiştir.

Ermeni ve yunanın büyük ideası, Yahudi’nin seçilmiş oluşu, masonun dünya hakimiyeti, haçlının yayılmacılığı devreye girmiştir.

Ve bunları temsil edenler.

Müslümanlar ise dağılmış ve dağıtılmış, güç birliği etmesi yalan ve münafıklıklarla ve tarihi aynı oyunları devreye koyarak birlikleri ve beraberlikleri engellenmektedir.

İçimizdeki Yunan sevdalıları, İngiliz muhipleri, PKK sempatizanları, Esat kardeş ve arkadaşlıkları, ABD ve Batı hayranlığı gözleri kör etmiştir.

-Kabir ve mezar kaçkınları.

Kabrin bekledikleri devreye koyuluyor. Oysa kabir onları bekliyor.

Bir ömür boyu cellatlık yapıp, celladına aşık olan kaçık ve kaçkınlar.

Bunlar memleketin anahtarını yüz yıllık efendilerine teslim edecek olan kartlar.

-“27 Mayıs Milli Birlik Komitesi Genel Sekreteri Şükran Özkaya’nın arşivinden çıkan orijinal resmi belgeler, FETÖ’nün masonlarca kurulduğunu gösteriyor. 1991’de Özal’a sunulan rapora göre Gülen, Kasım Gülek ve Yaşar Tunagür’ün yanısıra 21 kişilik icra heyetinin 14’ü mason. Sıkıyönetim Komutanlığı’nın 1972’de hazırladığı “Teokratik Devlet Yapılanmaları” başlıklı raporda, FETÖ ile masonların irtibat ve işbirliği ortaya konuluyor. Örgütün 1968 İzmir Kestanepazarı’nda kurulduğu belirtilen raporda, masonlarla FETÖ’nün irtibatının yanı sıra faaliyet usullerinin de aynı olduğuna dikkat çekiliyor. “Bu gizlilik nedeniyle sıradan bir insan masonluk faaliyetlerinin iç yüzünü bilemez” denilen raporda, aynı durumun FETÖ için de geçerli olduğuna işaret ediliyor. Aynı rapora göre FETÖ’yü CIA ve MOSSAD’ın finanse ettiği, FETÖ elebaşı Gülen’in Erzurum’da Komünizmle Mücadele Derneklerinin kuruluşunda yer aldığı, Bu dernekler ABD’nin Truman doktrini doğrultusunda özellikle NATO’ya üye ülkelerde açtırdığı Sovyet karşıtı yapılanmalardı.”[2]

-Dağdaki eşkıyadan, hapisteki darbeci, katil ve dolandırıcıdan medet uman bir siyaset ve seçilmek için her türlü hukuksuzlukta hak arama faaliyeti devrede.

Yılana sarılan muhalefet bu memleketi yönetmeye talip.

Altılı kumar masası.

Ya kazanırsak?

Oynadığınız at hastalıklı, sakat, kayıtsız, gayrı meşruda olsa, ya kazanır veya kazandırılır ya da sahada kaybetse de masada kazanabilirse!!..

-Zulme rıza gösteren bir toplum oluşmuş.

Aklı göbeğinde bir gençlik oluşturulmaya çalışılmaktadır.

Sanal dünyaya bilinçsizce hapsedilen bir nesil türetilmeye, ahiret ve ahiret sorumluluğuna alternatif olarak metawerse dünyasına toplum çekilmeye ve cazib kılınmaya çalışılmaktadır.

İsanlığı tek bir merkezden kontrol edecek dijital dünyanın alanı genişletilmeye çalışılmaktadır.

Batının hırçın çocuğu Yunanistan bize kafa tutup tehdit ederken, bizdeki Yunan sevdalıları ve yunanlaşmış olanlar insancıllıkla yunanın yanında yer almaktadır.

Yüz yıl önceki İngiliz muhipler cemiyetinin yerine bugün genişletilmiş Ermeni, Yunan, Esed, PKK, batı gibi kimliksizler türemiştir.

Bütün bunlar kaos oluşturularak, etrafı toz dumana katarak yapmaktadırlar.

Onun içindir ki; Faili meçhullerin hep üstü örtüldü. Açılanlar kapatıldı.[3]

-İlk Ukrayna-Rus savaşı çıktığında bunun bir plan olduğunu yazmıştım. Yahudi asıllı olan Ukrayna Başkanı Zelensky, acaba İsrailin kuruluşundaki gibi dünyanın farklı yerlerinde bulunan Yahudiler kasıtlı olarak Filistini işgale mi, oraya yerleşime mi sevk ediliyor?

-“Ukraynalı 25 bin yahudi, Filsitinlilerin gasp edilen evlerine yerleştirildi!

Ukrayna savaşı en çok siyonist işgalin işine yaradı. İşgal rejimi, Rusya-Ukrayna Savaşı’nın başlamasından bu yana 25 bin Ukrayna yahudisinin işgal altındaki Filistin topraklarına getirildiğini duyurdu.”[4]

Hep oyun oynanmadan önce planlar yapılır.

Bakıp bekleyelim daha ne gibi oyunlar çıkacak!!!

MEHMET ÖZÇELİK

17-6-2022

 

[1] https://www.haber7.com/dunya/haber/3227418-iran-turkiyenin-suriye-operasyonuna-karsiyiz-desteklemeyecegiz

[2] https://www.yenisafak.com/yazarlar/bulent-orakoglu/demirelin-karadayiya-verdigi-devlet-seref-madalyasi-masonik-bir-dayanisma-mi-2063136

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=879504729149154&id=296795904086709

https://www.facebook.com/100002343181713/posts/3209306355824106/

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/buyuk-bir-ipucu-yakalandi-aselsandaki-esrarengiz-muhendis-olumlerinde-son-gelisme-292551h.htm 

[3] https://www.yenisafak.com/yazarlar/tamer-korkmaz/mister-ortbas-da-demir-aldi-bu-limandan-2063154

[4] https://m.yeniakit.com.tr/haber/ukraynali-25-bin-yahudi-filsitinlilerin-gasp-edilen-evlerine-yerlestirildi-1665047.html

https://www.aa.com.tr/tr/dunya/ukrayna-yahudilerinin-israile-goc-taleplerinde-buyuk-artis-goruldu/2513387

 

Loading

No ResponsesHaziran 17th, 2022