ZULÜMLE BERBAD OLAN İSRAİL

ZULÜMLE BERBAD OLAN İSRAİL
*Zulüm bir yandan kendisini boğacak kanını elde ederken,diğer yandan sönmüş ve sönük.küllenmiş ve donuk duyguları harekete geçiriyor.
Hadiste:-Ez zâlimu seyfullah yentekimu bihi sümme yuntekemu minhu.-
-Zalim Allahın kılıncıdır,onunla intikam alır,sonra dönülür ondan intikam alınır.-
*İşte İsrail ve Işid,filistine vuruyor.Işid kimin işi?
*Hitler Yahudilere zulmetti,Kader ise adalet etti.
-“Hani Rabbin meleklere, ben yeryüzünde mutlaka bir halife yaratacağım demişti. Demişlerdi ki: Orada bozgunculuk edecek ve kan dökecek birini mi yaratacaksın? Biz, sana hamd ederek noksan sıfatlardan arılığını söylemede, seni kutlamadayız ya; ben, sizin bilmediğinizi bilirim demişti.”

Meleklerin bu dediği,fesad çıkaracak,kan dökecek varlıklar’
Yeminle ifade edebilirim ve de kefaret gerekmeksizin söyleyebilirim ki; BUNLAR YAHUDİLERDİR.
MELEKLER BİLE ONLARIN ALEYHİNDE,ONLARA LANETTE…
-“ Haziran ayından bu yana Irak’ın önemli şehirlerinin kontrolünü ele geçiren IŞİD, Filistin bayrağı yaktı. Suriye’nin Halep kentinde oldukları anlaşılan IŞİD militanlarının Filistin bayrağını tekbirler eşliğinde yakmaları dikkat çekti.”
Işid- de israilin sağ koludur.
Orta doğudaki Işid çıkışı İse,tıpkı hariciler gibi.
-“ABD Ulusal Güvenlik Dairesi eski çalışanı Edward Snowden, IŞİD adlı terörist grubu kuran üç istihbarat örgütünü açıkladı.
FarsNews’te yer alan bir habere göre; ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı ve ABD Ulusal Güvenlik Dairesi eski çalışanı Edward Snowden, Amerika, İngiltere ve İsrail istihbaratlarının, terörist Irak Şam İslam Devleti’ni (IŞİD) kurmak için beraber çalıştıklarını iddia etti.
Snowden; ABD, İngiltere ve İsrail istihbaratlarının dünyadaki bütün terör aşırılıklarını “The Hornet’s Nest” yani “Eşekarısı Yuvası” adlı bir strateji ile bir araya getirmeye çalıştıklarını ifade etti.
Eski ajan; İsrail’i korumak için tek yöntemin, Ortadoğu’da İsrail’le fikirleri ters olan grupları kendi kontrollerinde tutarak ,İslam’a karşı yeni düşmanlar yaratmaktan geçtiğini belirtti.
Ayrıca söz konusu haberde, ABD istihbaratına dayandırılan bilgiyle beraber şu ifadeler yer aldı: “IŞİD lideri Ebubekir El Bağdadi bir yıl boyunca MOSSAD tarafından yoğun bir askeri eğitim , Din’i kurslar ve konuşma becerisi kursları aldığı meydana çıktı”
*İçten Türkiye-yi kuşatamıyanlar,dışarıdan ve çevreden yıpratmaya çalışmaktadırlar.
* DUYGUSUZLAŞTIRILMIŞLARDANMIYIZ?
-Arap dünyası,İslam dünyası büyük bir sınav vermektedir.
İslam dünyası israilin yaptıklarına sessiz hatta alkışlamakta ve destek olmaktadır.
*İsrailin yaptığı bu zulümler içte ve dışta ve de dünyada bir yandan kirli çamaşırların ortaya çıkmasına sebeb olmakta,bir yandan da ehli imanın ittifakına ve ittihad-ı islâmın ne kadar gerekli olduğunu göstermektedir.
*’2023′te İsrail olmayacak!’/Kissinger: 10 yıl içinde İsrail olmayacak.
-“ABD’nin 17 istihbarat örgütünün yaptığı açıklamalarda 2020′den sonra İsrail’in olmayacağını söylemektedir.
-Şeyh Ahmet Yasin-de aynı tesbitte bulunmakta.2021-25 yılları arasında israilin olmayacağını bildirmektedirler.
*”İsrailli milletvekili Ayelet Şaked’in Facebook’ta Filistin halkını düşman ilan edip “Filistinli anneler de oğulları gibi ölmeliler” sözlerini paylaşması büyük tepki çekti.
İsrail Parlamentosu’nun aşırı dinci Evimiz Yahudi Partisi üyesi Ayelet Şaked (38), Filistin halkına savaş ilan ettiği sözleriyle büyük tepki çekti. Şaked, önce Facebook’taki kişisel sayfasına şöyle yazdı: “Bu bir savaş, teröre, aşırılığa ve hatta Filistin yönetimine karşı verilen bir savaş değil. Aslında bu iki kişi arasında gerçekleşen bir savaş. Düşman kim? Filistin halkı. Neden? Bu savaşı çıkarttıkları için onlara sorun”.
Bu sözlerden bir hafta sonra İsrailli üç gencin ölümüne “misilleme” olarak Filistinli 17 yaşındaki bir genç Doğu Kudüs’te kaçırılıp diri diri yakıldı. Şaked, geçen pazartesi ise Facebook’tan İsrailli gazeteci Uri Elitzur’ın şu sözlerini paylaştı: “Bütün teröristlerin arkasında onları destekleyen onlarca kadın ve erkek var. Hepsi bizim düşmanımız ve onların kanı elimizde olmalı. Bu oğullarını çiçeklerle cehenneme yollayan anneler için de geçerli. Onlar da oğullarının izinden gitmeli. Yılanların yetiştikleri evler de yıkılmalı ki, daha fazla yılan yetişmesin.”
*Bununla kalmamışlar ve;”Müslüman kadının karnına ateş et, bir kurşun ile iki can” diye tişört yaptırmışlar.
*”Haham Dov Lior, İsrail ordusuna verdiği mesajında ‘Keşke tüm Filistinlileri öldürseler. Gazze’yi tamamıyla yok etseler.’ İfadelerini kullandı. Acımasız İsrail ordusunun yaptığı katliamlara ve akıttığı kana doymayan Lior, Tevrat’taki ‘savaş’ kavramına dikkat çekerek, ‘Tevrat bize, savaşlarda nasıl muamele edeceğimizi öğretiyor’ diyerek yaptığı ırkçı açıklamaları tevrata isnad etti.
Lior, İsrail haber portallarına verdiği röportajda, Kassam Tugayları’nın Gazze halkı içinden çıktığını hatırlatarak, ‘Bu askerler Gazze halkının içinden çıkmışsa bütün Gazze bizim için düşmandır. Her birisini öldürmeliyiz, Kassam ile savaş halinde olduğumuz için Gazze halkının elektriğini kesmek, onlara her türlü zulüm ve baskı uygulamak mübahtır, onlar bunu hakediyor’ şeklinde konuştu.”
-Başbakan Erdoğan, “terör devleti” diye nitelediği İsrail’in Ramazan ayında Gazze’ye saldırdığını ve masum insanları katlettiğini söyledi. Bir İsrailli kadın milletvekilinin de çıkıp “Bütün Filistinli anneler ölmeli” dediğini hatırlatan Erdoğan, Hitler’den dem vuran İsrail’in barbarlıkta onu geçtiğini söyledi.”
*”Gazze’deki soykırıma karşı vicdanını ilikleyen Batı dünyası, İsrail terörünün protesto edilmesine bile izin vermiyor. ABD, İngiltere, Almanya ve Fransa gibi ‘medeni’ ülkeler iki haftadır bebek, çocuk ve kadın ayırımı yapmadan Filistinlileri katleden barbarlara toz kondurmuyor. Bundan cesaret alan Netanyahu, Erdoğan’ı yine ABD’ye şikayet etti. BM’nin harekete geçmesini bloke eden Amerikan yönetimi, bütün kurumlarıyla İsrail’i korumaya aldı. Medyada eleştirel tek satıra bile izin verilmiyor. Fransa’da Gazze protestolarına katılan 38 kişi tutuklanırken İngiltere Başbakanı, ölen İsrailli askerler için başsağlığı diledi. Kızılhaç ise Filistinliler yerine Yahudilere yardım ediyor.”
*İsrailli akademisyen Dr. Mordechai Kedar, İsrailli üç gencin cesetlerinin bulunduğu 1 Temmuz’da bir radyo programında “Teröristleri caydıracak tek şey, mesela gençleri kaçırıp öldürenleri, onların annelerine veya kız kardeşlerine tecavüz etmek” dedi.
Arllan Üniversitesi’nde öğretim görevlisi Kedar’ın, katıldığı “Hakol Diburim” adlı programda, “Hamas liderlerini caydıracak tek şey kafaları ve omuzları arasındaki bağlantıyı tehdit etmek” sözleri üzerine sunucu Yossi Hadar, “Peki sizce bu Hamas’ın rütbelerinde elenmeye yardımcı olur mu?” sorusunu sordu.
Kedar ise soruyu şu şekilde yayınladı: “Hayır, çünkü aşağılara indikçe anlayış tamamen farklı. “Teröristleri caydıracak tek şey, mesela gençleri kaçırıp öldürenleri, onların annelerine veya kız kardeşlerine tecavüz etmek. Ne yapacaksınız, bu içinde yaşadığımız kültür.”
Programın sunucusu Yossi Hadar, Kedar’ın sözlerinin ardından şaşkınlığını gizleyemedi ve “Biz böyle önlemler alamayız tabii ki” dedi. Kedar ise düşüncesini, “Ben ne yapmamız veya yapmamamız gerektiği hakkında konuşmuyorum. Ben gerçekler hakkında konuşuyorum. Bir intihar bombacısını caydıracak tek şey, eğer bu eylemi gerçekleştirirse kız kardeşinin tecavüz edileceğini bilmek. Yalnızca bu şekilde o terörist evine döner ve kız kardeşinin onurunu korumak” sözleriyle savunmaya devam etti. İfadeleriyle İsraillilerin de tepkisini çeken Kedar, konu hakkında yorum yapmayı reddetti. (Haaretz)
-*”Başbakan Erdoğan, Şaron’un İsrail’in başında bulunduğu dönemde bir İsrail ziyareti yaptığını belirterek, şunları kaydetti:
“Bu İsrail ziyaretinde konuşuyoruz, hiç unutamıyorum o zaman Ariel Şaron’un şu ifadesi çok manidardı. ‘Hayatımda en mutlu olduğum an, Filistin topraklarında tankların üzerinde Filistinlileri öldürmekti’ dedi. Şok oldum, dedim ‘Ne diyorsun sen ya?’ Bununla mutlu olunur mu? Bununla şeref duyulur mu? Ama bak 6-7-8 yıl biliyorsunuz nasıl yaşadı. Çünkü o mazlumların ahı yerde kalmayacaktı.”
Aynı şeyi yine bir başka İsrailli’den dinlediğini vurgulayan Erdoğan, “İsmini onun da ayrıca veremeyeceğim. O da ‘tanklarla gireceğiz’ dedi. Bunlar aynı kafada çünkü genler aynı, bunların genlerinde ne yazık ki ciddi manada Müslüman düşmanlığı var. Onlar ahlaklarının meşreplerinin gereğini yapıyorlar” diye konuştu.”
-İslâm dünyası tükürse,tükürüğünde boğacağı israilin başarısının ve varlığının sırerı nedir denilirse?
-” Yahudi milleti hubb-u hayat ve dünyaperestlikte ifrat ettikleri için her asırda zillet ve meskenet tokadını yemeğe müstehak olmuşlar. Fakat bu Filistin mes’elesinde, hubb-u hayat ve dünyaperestlik hissi değil, belki Enbiya-i Benî İsrailiyenin mezaristanı olan Filistin o eski peygamberlerin kendi milliyetlerinden bulunması cihetiyle bir cihette bir ehemmiyetli hiss-i millî ve dinî olmasından çabuk tokat yemiyorlar. Yoksa koca Arabistan’da az bir zümre hiç dayanamayacaktı, çabuk meskenete girecekti.”
MEHMET ÖZÇELİK
26-07-2014

Loading

No ResponsesOcak 2nd, 2015