BATAKLIK

BATAKLIK

  1. ve 21. Asır bataklıklarla dolu bir asırdır desek yanlış demiş olmayız.
    Boğulanlardan ve batanlardan bunu çok rahat anlayabilirsiniz.
    Bütün yaşantısını sömürü üzerine kuran ve bu amaçla hayatını sürdürmek için İslam ülkelerinin petrollerini ve Afrikanın madenlerini sülük gibi emmek ve sömürmek için Sömürgecilik Bakanlığı ve Müstemlekat Nazırlığı kurmuşlardır.
    -“Belçika Kralı Philippe, Kongo Demokratik Cumhuriyeti (KDC) Cumhurbaşkanı Felix Tshisekedi’ye, Kongo’da sömürgeci dönemde yaşanan “şiddet olayları” ve “neden oldukları acılardan” derin üzüntü duyduğunu bildiren mektup gönderdi. Mektup, Belçika’nın kanlı ve kirli sömürgecilik tarihini yeniden gündeme getirdi.
    Ağır çalışma koşulları yüzünden her gün pek çok insan ölüyordu. Leopold ise bu süreçte yalnızca cebini daha çok doldurmanın peşindeydi. Yeterince hızlı çalışmayan veya isyan çıkarmaya niyetlenen kişilerin ceza olarak elleri ve ayakları kesiliyordu.
    Vahşet bununla da sınırlı değildi. Özellikle bölgenin güvenliğini sağlamak için sömürge birlikleri, sınırlı sayıda verilen mühimmatlarının harcanmaması adına, öldürülen, cezalandırılan Kongoluların uzuvlarını Kraliyete gönderiyordu.
    Bunun yanı sıra Kongo’da bulunan şirketlerin daha acımasız yöntemler geliştirdi. Artık az çalışan ve borcunu ödeyemeyen yerlilerin kadınları rehin alınabiliyordu, üstelik bunu rahatça yapabilmeleri için bir yasa bile çıkarıldı.”
    Batının tarihi, geçmişi ve sicili kirlidir.

Batı ve dünya jandarmalığına soyunan Abd bu sömürgeciliğini ya bizzat yapmış ya da içeride bulunan piyonlarını devreye koyup darbelerle gerçekleştirmiştir.
Demokrasi yalanı bu işin kılıfı olmuştur.
İşte binlercesinden bir numunesi;
-“FETÖ’cü Zekeriya Öz’ün CIA’den talimat aldığı iddia edildi!
ÖZ 2 ABD NUMARASIYLA GÖRÜŞTÜ.
Bu kapsamda Zekeriya Öz’ün o dönemde kullandığı değerlendirilen 0505 267 21 .. numaralı telefonun irtibatları arasında iki adet Amerikan numarasının bulunduğu kaydedildi. Öz’ün 170….22 ve 170….91 numaralarıyla görüştüğü belirlendi.
POLİSLERİN DE ABD İRTİBATI.
Ayrıca Öz ile birlikte Ergenekon soruşturmasını yürütülen polisler Ali Fuat Yılmazer, Tufan Ergüder, Hüseyin Işıldak, Erol Demirhan’ın de ABD Başkonsolosluğu’na kayıtlı çeşitli numaralarla görüşme kayıtlarının tespit edildiği kaydedildi.”


-“Bataklık kurutuldu! Operasyonun ayrıntıları ortaya çıktı…
Türkiye’yle birlikte 9 ülkede gerçekleşen, uluslararası uyuşturucu örgütlerine yönelik “Bataklık” operasyonunun ayrıntıları ortaya çıktı. Türkiye tarihinin en büyük operasyonunda narkotik polisi 28 yıldır uluslararası uyuşturucu kaçakçılığı yapan çeteyi çökertti. Nejat Daş ve Çetin Gören’in lideri olduğu çete FETÖ’ye finans sağlıyordu.”
Dünya jandarmalığı ve dünya Terör devleti babalığını Amerika hala sürdürüyor. Amerika belli ki içinden yıkılacak.
Allah bunları böyle bırakmaz. Amerika belasını arıyor.


Dünden Bugüne terörü ve teröristleri destekleyip besleyen Abd kendi sonunu hazırlıyor. İç isyan, psikolojik bozukluk, ırkçılık abd-nin çöküşünü hızlandıracaktır.
Keser döner, Sap döner/ Bir gün gelir hesap döner.
-“Teröristler arkalarına bakmadan kaçtı!
Şırnak Uludere’nin karşısındaki Haftanin’de devam eden Pençe Kaplan Harekâtı’nda, örgütünün sözde “Medya Savunma Alanları” ilan ettiği bölgenin yüzde 60’ını denetimi altına alan Mehmetçik, Mergasor, Heliz ve Siser tepelerinde kontrolü sağladı. Mergasor bölgesindeki 65 sandık dolusu silah ve mühimmatın, Afrin’deki Zeytin Dalı harekât bölgesinden Haftanin’e getirildiği ve ABD’nin PKK/YPG’ye sağladığı sözde yardım silahları olduğu anlaşıldı.”
Sizin müttefikliğinizin Allah belasını ver.
Sizin ortaklığınız batsın. Kesin Amerika yaptığı terörün belasını çekiyor. Keser döndü. Sap döndü. Gün geldi hesap döndü.
ABD özellikle yaptıklarının, millete ettiklerinin hesabını çekiyor ve de çekecektir.
Dünya jandarmalığını ve de dünya Terör devleti babalığını Amerika hala sürdürüyor. Allah bunları böyle bırakmaz. Amerika belasını arıyor.


RABBİN UNUTUCU DEĞİLDİR.
İmam-ı Şâfii rahimehullah; “Kur’an-ı Kerim’de öyle bir ayet vardır ki, zâlimin kalbine ok gibi saplanır, mazlumun gönlüne su serper” buyurdu. Hangi ayettir? diye sorulunca! Cevaben; “Rabbin (yapılanları) unutan değildir.” (Meryem Sûresi/ 64) ayet-i kerimesini okudular….
“Vemâ kâne rabbuke nesiyyâ(n)”
(Cebrail, şöyle dedi:) “Biz ancak Rabbinin emriyle ineriz. Önümüzdekiler, arkamızdakiler ve bunlar arasındakiler hep O’nundur. Rabbin unutkan değildir.”
-Müşriklerin, Ashab-ı Kehf, Zülkarneyn ve Nûh hakkındaki sorularına cevap vermeyen Hz.Peygamber, bu konuda hemen vahiy geleceğini umuyordu. Fakat vahyin gelişi on beş, yahut kırk gün gecikmişti. Bunun üzerine müşrikler, “Muhammed’i, Rabbi terk etti”, diye alay etmişlerdi. İşte bu âyet müşriklere cevap olmak üzere Cebrail’in, Hz.Peygamber’e söylediği sözü aktarmaktadır.
-Ayet-el Kürsi de,
“lâ te’huzühu sinetün velâ nevm,”
“Kendisine ne uyku gelir ne de uyuklama.”
-“İşte siz öyle kimselersiniz ki, onları seversiniz; onlar ise, bütün kitaplara iman ettiğiniz hâlde, sizi sevmezler. Onlar sizinle karşılaştıkları zaman “inandık” derler. Ama kendi başlarına kaldıklarında, size karşı kinlerinden dolayı parmaklarını ısırırlar. De ki: “Öfkenizden ölün!” Şüphesiz Allah, göğüslerin özünü (kalplerde olanı) bilir.”
-“ “Onlar gerçekten birçoklarını saptırdılar. (Rabbim!) Sen de bu zalimlerin sadece sapıklıklarını artır.
Hataları (küfür ve isyanları) yüzünden suda boğuldular ve cehenneme sokuldular da kendileri için Allah’tan başka yardımcılar bulamadılar.
Nûh, şöyle dedi: “Ey Rabbim! Kâfirlerden hiç kimseyi yeryüzünde bırakma!”
“Çünkü sen onları bırakırsan, kullarını saptırırlar; sadece ahlâksız ve kâfir kimseler yetiştirirler.”
“Rabbim! Beni, ana babamı, iman etmiş olarak evime girenleri, iman eden erkekleri ve iman eden kadınları bağışla. Zalimlerin de ancak helâkini arttır.”
MEHMET ÖZÇELİK
02-07-2020

Loading

No ResponsesTemmuz 2nd, 2020