FİNAL

FİNAL

Final her zaman haşmetli olur.

Osmanlıdan daha haşmetli olarak…

Hadiste:”El İslamu bedâ gariben ve seyuudu gariben fe Tûbâ lilgurebâ: İslâm garib olarak başladı ve başladığı gibi (günün birinde) garib hâline dönüşecektir. Fe tubâ li’l-gurâbâ: Ne mutlu-Müjdeler Olsun Gariblere!”[1]

Buradaki Ğarib ifadesi; kimsesiz, sahipsiz manasına değil.

Belki eşsiz, harika, benzeri görülmemiş anlamınadır.

Başlangıçta bir kişinin zuhuruyla 120 bine ulaşan ve zamanla milyarlara ulaşıp dünyayı madden ve manen fetheden İslâmın dönüşü, finali, akibeti ve sonundaki zuhuru önceki gibi hatta birikiminden dolayı ondan daha haşmetli ve muhteşem olacak, inşallah.

Finale doğru bir gidiş var.

Hadiste;” Ümmetimden bir taife Allah’ın emri gelinceye kadar (yani kıyâmetin kopmasına kadar) hak üzerinde galip olacaktır.”[2]

– “Şüphesiz biz sana apaçık bir fetih verdik.”[3]

İslâm dünyası Hudeybiye dönemini yaşamaktadır. Elleri ve kolları zincirli olarak.

İslâm dünyası nadasta.

-“Ey Peygamber! Çetin mücâdeleler, meşakkatler sonucunda, Allah’ın yardımı gelip de, kâfirlere karşı kesin zafer gerçekleştiği…”[4]

Öncesinde Maddi ve manevi temizlik yapıldı. Böylece İslamiyet adeta hem altyapısı hazırlanmış temiz ve güzel bir ortamda, İnşallah şaşalı padişah çıkışı gibi büyük bir huzur içerisinde, huşu içerisinde, büyük bir şatafatla, hakimiyetle, azametle İnşallah çıkışı yakındır.

********* 

Türkiye’de yüz yıldır uygulanan tüm menfi uygulamalar ve darbeler, kısıtlamalar ve tecrit etmeler hep firavunlar tarafından Musaların doğumunu ve doğuşunu önlemeye yönelik çabalardır.

Bundan bir sonuç alınamayınca bu sefer doğan Musaları çalmak amacıyla kontrol edilmeye, nifak perdesi altında kontrol edilip harcanmaya yönelik faaliyetlere gidildi.

Onda da tam bir sonuç alınamayınca dindar görünümlü provokatörler, kafa ve mide bulundurucular devreye sürüldü.

Millet artık uyanmıştı. Ayrık otları temizlenerek toplumdan ayrıştırılmaya ve onlar eliyle temizlenmeye başlandı.

************   

Küfür devam eder ancak zulüm devam etmez.

Abd dünyaya zulmetti.

Menfaati için çokların menfaatini gasbetti.

Amerika’yı büyüten zihniyet bugün de Çin’in arkasında durarak Amerikayı yıkmaya çalışmaktadır. Yani Yahudi zihniyeti…

2013/17 – 25 Aralık Gezi olaylarını başlatıp Erdoğan ile fetö’yü karşı karşıya getiren zihniyet ve eller bugün Amerika’da Trump ile derin zihniyeti karşı karşıya getirmektedir. Bugün Amerika’da 17/25 Aralık oyunları oynanmaktadır.

Trump yıkılmaya çalışılıyor, bakalım Trump Erdoğan gibi akıllıca hareket ederek milleti arkasına alıp mukavemet edecek mi? Yoksa deli dolu hareket mi edecek.

Amerika’daki belli bir kesim bitirmeye mi yoksa bitmeye mi gidecek?

Trump derin devletle savaş halinde.

Bush ve Clinton devrede…

Gemi batacağı zaman gemiyi ilk terk edenler Fareler olurmuş. Bugün Amerika gemisi batıyor. Bunu gören Yahudiler gemiyi ilk terk eden insanlar oldu.

Nereye mi

Çine?

-Gösterilerin ABD geneline yayılmasının ve kontrolden çıkmasının ardından 16 eyaletteki 25 kentte sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Abd’de halk ayakta.

Abd yanıyor.

Merhum Tarihçi Kadir Mısıroğlu Abd’nin 2020 yılında yıkılmaya başlayıp ve 2024 yılında yıkılacağını söylemişti.[5]

Zira Abd ektiğini biçiyor.

Bir yandan yükselen ve yükseltilen Çin ve diğer taraftan düşürülen ve yıkılmaya çalışılan ABD

Kılıçlar çekildi.

Petrol bitti, para, enerji ve Dijital Hakimiyet savaşları başladı.

Dijital para ve dijital Hakimiyet devrede.

MEHMET ÖZÇELİK

02-06-2020


[1] Ebu Hureyre radiyallahu anhu dan; İbni Mâce, Sünen, Fiten- 3986 ve Müslim Enes bin Mâlik radiyallahu anhu dan; İbni Mâce, Sünen, Fiten-3987 Zevâid Abdullah İbni Mes’ud radiyallahu anhu dan; İbni Mâce, Sünen, Fiten 3988 ve Tirmizî.

[2] Buhari, 9:125, 162; Müslim,1:137. http://www.risaleinurenstitusu.org/kulliyat/kastamonu-lahikasi/ahirzamandan-haber-veren-muhim-bir-hadis/26

[3] Fetih Suresi 1. Ayet. (Âyetteki “fetih” ile daha sonra gerçekleşecek Mekke fethi kastedilmektedir. Ayrıca sûrenin inmesinden önce gerçekleşen ve Mekke fethine zemin hazırlamış olan Hudeybiye barışının kastedilmiş olması da mümkündür.)

[4] Nasr.( Mekke’nin fethi. Hz. Peygamber’e vefâtından birkaç ay önce gönderilen ve dünyadaki elçilik görevinin başarıyla tamamlandığını —dolayısıyla, Rabb’ine kavuşma vaktinin artık geldiğini— bildiren bu sûre, Allah yolunda canla başla mücâdele eden müminlere ilâhî yardımı müjdelemektedir. Buradaki (إِذَا) zaman zarfı olarak mazi fiilin başında şart ifâde ettiği için mazinin anlamını gelecek zamana çevirir, şartın gelecekte meydana geleceğini ifâde eder.)

[5] https://www.google.com/search?client=ms-android-asus&sxsrf=ALeKk035iSxJj65LSfXNEVb-DeAzSyTfuA:1591046904313&q=kadir+m%C4%B1s%C4%B1ro%C4%9Flu+nun+abd%27nin+2020%27de+y%C4%B1k%C4%B1laca%C4%9F%C4%B1n%C4%B1+s%C3%B6ylemesi&spell=1&sa=X&ved=2ahUKEwjfubXMx-HpAhUIQkEAHRokB-oQBSgAegQIBhAC&cshid=1591046966341&biw=360&bih=559&dpr=3

Loading

No ResponsesHaziran 2nd, 2020