FİTNE BÜYÜK

FİTNE BÜYÜK

O nisbette oyun da büyük.

Cemel ve Sıffin vak’asından daha büyük bir fitne ateşlenmektedir.

İçinde başta İran bahanesiyle Türkiye ve Ortadoğu bulunmaktadır.

Taa Mekke ve Medine’ye kadar.

Büyük bir ateş çemberi…

Rabbimiz muhafaza eylesin.

Süleymani’nin öldürülmesi büyük bir projenin başlangıcı olmuştur. Böylece dışarıdan gücünü keserek İran’ı içinden karıştırmak amaçlanmaktadır. İran’ı içten yıkma çabalarının bir neticesidir. Dış desteği ortadan kaldırıp içteki piyonları devreye koymaktadır.

100 yıl önce Osmanlıyı yıkmaya çalışanlar bugün Ortadoğu’da ikinci bir güç olan İranı yıkma çabası içerisindeler. Bunu yaparken İran’ın mezhebi yönünü öne çıkartıp etrafa uzanan mensuplarını birbirleriyle çarpıştırarak geniş bir alanı ateş çemberi içerisinde yapmayı amaçlamaktadır.

Bütün savaş Fırat’ın etrafında sürdürülmektedir. Böylece İsrail’in Arzı mev’ud diye Allah tarafından vaat edilen o kutsal toprakları İsrail’e teslim etmek, diğer taraftan da tanrıyı kıyamete zorlamak çabaları ve Armagedon…

Terör devleti olan ABD ve Avrupa devletleri Ortadoğu’daki hakimiyetini sürdürmek için hızlı harekete başladı.

Başta Irak olmak suretiyle ve bugün İran’a da aynı şekilde terörist, terörü destekleyen kimse ve Kimyasal silah bulundurmak ile suçluyor. O şekilde ona saldırarak yok etmeye çalışıyor.

Baba Bush Saddama silah satar ve anlaşma yaparken, oğul Buş silah bulundurduğu için onunla savaşmış ve Saddam ortadan kaldırılmıştır.

***************** 

Cemel vak’asında iki tarafta Şehit olanların sayısı 10 bin, Sıffin vak’asında ise 70 bini bulmaktadır. Bu fitnenin dehşetini ve büyüklüğünü göstermektedir.

Bugün ise Suriye’de bir milyon Müslüman, Evet Bir milyon Müslüman öldürülmüştür. Müslüman olduğunu söyleyen insanlar tarafından…

Müslüman olan bu insanlar ve içinde çocuklar, kadın ve yaşlısı da var. Birçok noktada mağduru var. Kimin kimi niçin öldürdüğü belli olmayan bir şekilde, bir milyon insan öldürüldü.. milyonlarca insan da Sürgüne gönderildi.

Sadece Türkiye’de 4 milyona yakın muhacir Suriyeli bulunmaktadır. Bunun Ürdün ve yurtdışına, Avrupa ülkelerine gidenleri de saydığımız zaman milyonlarca insan mağdur oldu.

İşte size bir Cemel vak’ası.. İşte size Sıffin Vak’ası.

İran bunu körüklemekte.. İran bunu ateşlemekte.. Süleymani ise buna alet olmaktadır.

Bu zamandaki fitne o zamandaki fitneden daha dehşetlidir.

1400 yıldır ümmetin kalbini yaralayan, vicdanını sızlatan, dehşet-engiz durum 1400 yıldır ehli imanı, âlem-i islâmı yaralamıştır.

Bugün ise ölen bir milyon müslüman Suriye’de Şii tarafından ve İran tarafından öldürülmüştür.. İşte vahşet işte dehşet…

Ehli iman buna karşı müteyakkız olmalı, oyuna gelmemelidir.

Fitne ateşini alevlendirecek davranışlar içerisinde bulunmamalıdır.

Avrupa hemen hemen bir asırdır başlatmış olduğu ve son zamanlarda hızlandırmış olduğu haçlı zihniyetine, Haçlı seferleriyle İslam dünyasını birbirine vurarak ve kırarak yapmaktadır. Bir yandan on binlerce tır silah gönderirken, diğer taraftan hazırlamış olduğu ortamı işletmektedir.

Ayrıştırmış olduğu farklılaştırılmaları devreye koymaktadır. Dolduruşa getirmiş olduğu insanlar ile Müslümanları birbirleriyle karşı karşıya getirip kırdırmaya çalışmaktadır.

Batı kinini kusacaktır. Her aleti kullanır.

Fetöyü Abd- de kullandı, İranla da dirsek teması oldu.

Fetönün aynı zamanda bir ucu İran’a dayanmaktadır.

Çok iyi takiyye yapar.

Saşırtmacadan bazen kavgalı görünür.[1]

Basiretli olunmalı ve oyuna gelinmemelidir. Batıya taviz ve koz verilmemelidir.

MEHMET ÖZÇELİK

14-01-2018


[1] https://www.facebook.com/100004007784454/posts/1812444048899170/

Loading

No ResponsesOcak 14th, 2020