ABD BİZDEN Mİ BESLENİYOR ?

ABD BİZDEN Mİ BESLENİYOR ?

Acaba ABD’yi biz mi besliyoruz yoksa bizden mi besleniyor?

Acaba biz ABD’nin bir atlama taşı mıyız?

Acaba ortadoğu’ya ABD’nin ve dolayısıyla NATO hakimiyetini sağlamak üzere biz mi onlara destek oluyoruz?

Biz mi Onların önünü açıyor, Onların gözü, kulağı, gücü, kuvveti oluyoruz?

Nasıl mı?

1951 yılından bu yana geçen 68 yıl içerisinde ortadoğu’yu karıştıran ABD ve Avrupa ülkelerinin İncirlik ve Kürecik üstlerinin bizim içerimizde olmuş olması, buna müsaade edilmesi adeta Amerika ve NATO’nun ortadoğu’yu Kontrol etmesi ile, hâkimiyetini sürdürmesine acaba biz mi sebep oluyoruz?

Neden bu duruma göz yumuyor? Neden bu konuda onların önünü almıyoruz?

Şimdiye kadar NATO en son 15 Temmuz ile beraber Bize birçok darbe vurdu. Amerika’nın içerimizde ajanları ile bizleri Kontrol etmesi ve bir müddet önce Mit elemanların maaşını ve oturma yerlerinin binalarının kirasını ödemesi ile hâkimiyetine adeta uzun yıllar, bir asra yakın süredir sürdürmüş olmasına rağmen; acaba bu durumda biz onun kontrolünden ne derece kurtulma çabası içerisindeyiz ve ne kadar kurtulabiliriz ve de o Bağları ne zaman çözebiliriz?

Acaba onun kolu kanadı, gözü kulağı olacak olan noktaları kapatmakla bunu yapamayız mı?

Yani İncirlik ve Küreciği kapatmak ile Hem onun bizdeki organlarını, duygularını ve kuvvetini, hem de Ortadoğu’daki hakimiyetini sürdürmesinin önüne geçebiliriz.

İsrail olduğu gibi Amerika, NATO ve Avrupa’ya da One Minute demenin zamanı gelmedi mi?

Bu da İttihadı İslam ile Olabilir. Tek başına bu durum içerisinde karşı çıkmaktansa, İslam ülkelerini arkamıza alıp ittihadı İslamı tesis edebiliriz.

Böylece Haçlı zihniyetinin bu zamanımızdaki münafıkane oyununu durdurmak üzere karşı konulabilir, bir değil birçok One Minute denilebilir.

ABD dünyada olduğu gibi bizde ve biz de olduğu gibi Ortadoğu’daki birçok terör teşkilatlarını korumakta, besleyip desteklemekte ve onları güçlendirmektedir.

Ve nitekim 30 binden fazla tır ve silah Pkk-aya vermek suretiyle ortadoğu’yu kana bulandırmak için daha önce yaptığı aynısını devam ettirecektir.

Amerika- İngiltere ve Avrupa bizim bu konudaki kendisine karşı çıkacağımızı bildiği içindir ki; içimizdeki hem hempalarını beslemektedir.

Bizi aslında en çok korkutan şey Amerika- İngiltere değil içimizdeki onların temsilcileridir. Onların sözcüleri, Onların beslemeleridir.

MEHMET ÖZÇELİK

21-12-2019

Loading

No ResponsesAralık 21st, 2019