OYUN DERİNLERDE

OYUN DERİNLERDE

Piyonlar birer birer devre dışı olur biterken, yeni piyon ve oyunlara ihtiyaç duyulmaktadır.

Bunun içinde uydurukta olsa üretmek gerekir.

Bağdadiyi üretenler belli ki onun yerine ikame edilecek bir piyon ve oyun üretildi. Bağdadi bitirildi.

Tıpkı fetöyü üretenlerin apoyu tükettikleri, elden çıkardıkları gibi.

-İçimizde münafıklar var.

Oda devlet seviyesinde.

-“Para BAE’den geliyordu.

Osmaniye merkezli DEAŞ operasyonunda yakalanan teröristler, BAE ve Suudi Arabistan’ın da aralarında bulunduğu Körfez ülkelerinden “zekat” adı altında para yardımı aldıklarını itiraf etti. Mısır uyruklu Gamal Mabrouk (58) para akışının düzenli olduğunu söyledi. Mabrouk trafiği şu şekilde anlattı: Parayı 15 günde bir Ebu Abdurrahman getirirdi. Ortalama 50 bin dolar bırakırdı. 2015’te Azez’de Suudi Arabistanlı, daha önce tanımadığım bir şahıs yanıma gelip 70 bin dolar verdi. Bu parayla Suriye’de silah tüccarından uçaksavar ve silah aldık.[1]

-“Bin kadın infazdan kaçtı.

PKK’nın kandırıp dağa kaçırdığı kız çocukları ile kadın teröristler kamplarda taciz, tecavüz ve infazlarla karşı karşıya kalıyor. Bugüne kadar binden fazla kadın kaçarak güvenlik güçlerine teslim oldu, kaçamayanlar da kurtuluşu intiharda buluyor.”[2]

-“Kontrgerilla NATO ülkelerinin tümünde var. Türkiye’nin NATO’ya giriş tarihi 1952. Kontrgerilla ise ülkemizde 1953 yılında kuruldu. O zamanki yasal adı, Seferberlik Tetkik Kurulu. Fikir, finansman ve teçhizat daima ABD’ye aitti. Seferberlik Tetkik Kurulu’nun, yani Kontrgerillanın personeli de ABD Ordusu’nun ve CIA’nın subayları tarafından eğitildi. 1965 yılında Seferberlik Tetkik Kurulu, Amerikan Askeri Yardım Heyeti (JUSMATT) binasına taşındı! Adı değişti, Özel Harp Dairesi oldu.

12 Mart 1971 ve 12 Eylül 1980 askeri darbeleri Amerika’nın emriyle Kontrgerilla tarafından adım adım planlandı ve gerçekleştirildi. Türkiye Kontrgerillanın provokasyonları, sabotajları ve işkenceli sorgularına sahne oldu. Bu süreç boyunca Kontrgerilla durmaksızın büyütüldü. Küçük bir daire iken bugün Tümen gücünde bir kuvvet haline geldi. Özel Harp Dairesi, geçtiğimiz yıl, Özel Kuvvetler Komutanlığı adını aldı.

Kürt sorununun ulaştığı boyuta uygun olarak devlet içindeki belirleyici rolü arttı.

1990 yılında İtalya’da Gladio adında bir gizli devlet örgütü açığa çıkarıldı. Sovyetler Birliği’nin çözülüşünden sonra Avrupa ülkelerinin Amerika’ya bağlı Kontrgerilla örgütlerine ihtiyaçları kalmamıştı.

İtalya’dan sonra bütün NATO ülkelerinde benzer örgütlerin bulunduğu resmen açıklandı.”[3]

-“Kontrgerilla aslında rejimin çözümsüzlüğüdür.

Toplumun ruhsal dokusunu durmaksızın biçen bir testeredir.”[4]

Derinlerdeki kavga, fillerin dövüşü yüzeydekilerini eziyor.

MEHMET ÖZÇELİK

10-11-2019


[1] https://www.yenisafak.com/gundem/para-baeden-geliyordu-3513711

[2] https://www.yenisafak.com/agundem/bin-kadin-infazdan-kacti-3513599

[3] Binbaşı Ersever’in İtirafları-Soner Yalçın-Sh.2.

[4] Age.3.

Loading

No ResponsesKasım 10th, 2019