KÜRT SOSYALİZMİ

KÜRT SOSYALİZMİ

1970’lerin Türk solve sosyalistleri bugün Kürt sol ve Sosyalist leri tarafından iktidara taşınmaya, Ermeni Yahudi PKK el birliği ile aynı zamanda fetö perdesi altında sol ve sağ birleştirerekten bir Sosyalist devlet kurulma yoluna gidiliyor. İyi Parti’nin şemsiyesi altında farklı kesimlerin bir araya getirilerek Meral akşener’in bir kısım farklı kesimleri de bir araya getirmek suretiyle adeta Kürt sosyalisti iktidarı getirilmeye çalışılıyor. Bu pastadan bir yandan Yahudiler, bir yandan Amerika, bir yandan Ermeni pastadan payını almak için her türlü gayreti, fedakarlığı yerine getirmektedir.

-Gerçekten tehlike büyüktür, tehlike münafıkane bir şekilde yerine getirilmektedir. Maalesef masumane şekilde, bilmem ne kadar HDP -ye insan oy veriyor, aynı zamanda bu parti Meşru bir parti diyerekten adeta kör olup görmeyerekden Erdoğan düşmanlığı, kör olası bazı insanların gözünü kör etmesi neticesinde adeta açık ve net olduğu halde dağ eşkiyasının HDP-yi istediği gibi kullanarak sosyalist bir düşünce içerisinde, ateist bir düşünce içerisinde, ermeni bir yapı içerisinde olduğu açık ve net iken, kör olasıca gözler, basiretsiz olan bu gözler adeta bunu görmemekte, Erdoğan düşmanlığını sürdürmektedir.

-Yıllardır aynı noktaya ateş açan, oklarını savuran insanlar; Erdoğan düşmanlığını o kadar büyütdüler ki, gerçekten kendi kirliliklerini, kendi cinayetlerini, ihanetlerinin üzerini çok rahatlıkla örtmeye çalıştılar.

Ahmak dost olan saf gibi görünen ama hakikaten ihanetin içinde olan insanlar ise kör olup görmediler. Bu körlüklerini aynı şekilde Erdoğan düşmanlığı içerisinde örtbas etmeye çalıştılar.

Bilinmelidir ki; Ahmak dost, akıllı düşmandan daha fazla zarar verir.

-Türkiye-nin hizmetini ve büyümesini her türlü entrikalarla engelleyen batı, bunda başarılı olamayınca arkasında bulunan 20 küsür devlet ve içteki ihanet şebekeleri ile beraber bugün belediyelere taşınmakta, devletin farklı kesimlerinde bulunan Kripto fetöcüler münafıkane yapılar devreye girerek gizli el ile sosyalizmi, sol zihniyeti iktidara taşımaya çalışmaktadırlar.

-Ne kadar hazindir ki 50 yıl önce komünizmle Mücadele Derneği kurup inançsızlıkla mücadele ettiğini o perde altında yürüten fetö, bugün PKK’yı destekleyerek sol-Sosyalist- Kürt sosyalizmi desteklemek suretiyle gizli olarak iktidara taşımaya çalışmaktadır.

Ve bunu Müslüman olduğunu söyleyen insanlar yine kör olası Erdoğan düşmanlığı gözlerini kör etmesi neticesinde böyle bir Kürt sosyalizmine PKK’ya ve Haçlı zihniyetine destek olmaktadırlar.

-Pkk-Hdp ve ona oy verenleri masum ve de meşru gösterenlerin, ‘PKK terör örgütü değildir’ diyen Fransız parlamenterden farkı yok hatta daha da menhus ve menfurdur.[1]

HDP- ye şu kadar oy veriliyor, meşrudur diyenler, komünizm derneğine mesrumu diyecek, kurulu olan genelevlere meşru ve mubahmı diyecek, içki fabrikaları vs.?

-Binler veyl olsun bu zihniyet ve bu zihniyeti besleyip destekleyenlere…[2]

-İnsaniyet dünyasında deccaliyet, İslam dünyasında süfyaniyet ve mehdiyyet bir süreçtir.

Bu mücadele kıyamete kadar devam edecek, taraflar yerini alacaktır.

-Kominist partisi Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu Leningrada mı veya rusyaya mı kazandığı için gidecek yoksa anıtkabire mi?

Ve neden?

*************

-At izinin İt izini karıştığı şu zamanda; bir yandan milliyetçi olduğunu ve 1970 öncesinden beri birbiriyle mücadele edenler kavgayı bıraksalar neyse de, kendi davasını –ne kadar bir davaysa- ayaklar altına alıp düşmanla ortaklık yapmakta, soğan ve patatese memleketi ve değerlerini satan, kör olup da kısır ve kıt kalarak bin yıl önce ecdadının yaptığı on binleri alan camileri görmeyerek, Çamlıca camiini zaid gören zaidlerin sol yarık ağızlarıyla konuşmaları gibi, gerçekten sayılamayacak derecede yüzlerde kirlilik ve lekelilikler artık gizli kalmamaktadır.

-ABD’nin kanlı Ortadoğu planını 12 yıl önce anlatmış.

NATO eski komutanı Wesley Clark, 11 Eylül saldırılarının ardından ard arda iç karışılıklara boğuşan ülkelerin nasıl bir karmaşanın içerisine sürekleneceğini 12 yıl önce katıldığı bir televizyon programında anlattığı görüntüler yeniden gündem oldu. Son dönemde Suriye, Libya ve özellikle Sudan’da yapılan gösteriler yıllar önce ülkeleri yok etmek için yapılan bir planın sonucu olduğunu gözler önüne serdi.[3]

Rus düşman gösterilerek Nato-ya üye yapılan Türkiye, natonun kucağına oturtulmuş, her on yılda bir darbe yapılarak ileri gitmesi engellenmiş, durdurulmuş, islam dünyasına yönelmesi engellenmiştir.

Sağı, solu, fetöyü hep nato çatısında teşkilatlandırarak darbe yapan nato ve dolayısıyla onu kontrol eden Abd; hep -bizim çocuklar başardı- demiş ancak 15 Temmuz Fetö başarısızlığını hazmedemeyerek her yönden saldırmaya başlamıştır.

15 Temmuz nato ve dolayısıyla abd ile aramızdaki kırılma noktasını oluşturmaktadır.

Bizi savunmak için kurulup üye olduğumuz nato, bizim için 80 yıldır hep savrulma olmuştur.

Bir yandan pkk/pyd- yi silahla destekleyerek, diğer yandan içte pkk-ya belediyelerde yer açarak ve en büyük silah olarak kullandığı patates ve soğandan tutunda, doları arttırarak saldırısını devam ettirmektedir.

Fetömü devlete sızdı yoksa yüz yıllık Ergenekon ve fetöye Erdoğan’mı sızdı?

Sol Ergenekon ile sağ fetö ayağı derin devlet tarafından kendisini garantiye almak amacıyla korunuyor ve kullanılıyordu.

Bugün CHP’nin başında Kılıçdaroğlu’nun kalması sağlanıyor yoksa onun himayesi ve koruması altındakiler deşifre olabilir.

Yüz yıldır gizli ve aldatmakla iş görenler, yüzlerindeki maskelerin düşmesiyle bunu açıktan sürdürmektedir.

Yüz yıllık gizli dinsiz komite, derin devlet kendisini koruma çabası içerisine girdi.

Yüz yıldır Türkiye insanı aldatmakla yönetildi.

MEHMET ÖZÇELİK

26-04-2019


[1] https://m.youtube.com/watch?v=iK08zUbWyGk

[2] https://m.facebook.com/watch/?v=331029434216277&_rdr

[3] https://www.yenisafak.com/video-galeri/dunya/abdnin-kanli-ortadogu-planini-12-yil-once-anlatmis-2192682

Loading

No ResponsesNisan 26th, 2019