HUKUK ŞEMSİYESİ ALTINDAKİ TERÖR VE TERÖRİST

HUKUK ŞEMSİYESİ ALTINDAKİ TERÖR VE TERÖRİST

“MHP lideri Devlet Bahçeli, yaptığı açıklamada ‘Dağda kovalanıp başı ezilen, sınır ötesinde kaçacak ve sığınacak in bulmakta zorluk çeken hainlerin siyasi destekçileri artık iyice azgınlaşmışlardır. 57 DEM milletvekilinin maaşının ve bu terör yuvasına ödenecek Hazine yardımının derhal kesilerek terörle mücadeleye ve şehit ailelerine aktarılmasıdır.’ ifadelerini kullandı.

PKK’nın milis unsuru olan DEM’in TBMM’de 57 milletvekili bulunmaktadır. Bu milletvekillerin devlet hazinesine yıllık maliyeti 116 milyon 280 bin liradır.

Ayrıca DEM’in 171 milletvekili danışmanın hazineden aldığı yıllık maaş 133 milyon 380 bin lira, 10 grup danışmanının yıllık maaş külfeti 8 milyon 400 bin lira, 30 büro personelinin aldığı yıllık maaş da 23 milyon 400 bin liradır. Daha vahimi de DEM’in 2024 yılında hazineden aldığı yardım miktarının yaklaşık 658 milyon lira olmasıdır.

Bu kapsamda terör ve bölücülük odağı DEM’in düşman olduğu devletten 2024 yılında alacağı toplam parasal büyüklük yaklaşık 940 milyon liradır. En düşük emekli maaşının 12 bin 500 lira olduğu düşünüldüğünde neredeyse 76 bin emeklimizin hakkı terör örgütüne adeta kurşun, silah ve bomba parası olarak hibe edilmektedir.”[1]

-Hukuken de korunan veya yetersiz kalan hukuk ile teröristler çok rahat hareket etmektedirler.

Bahçeli milletin hissiyatını dile getirmiştir.
Aslında bir yönüyle devlet sineklerle uğraşmaktadır.
Bataklığı kurutmada yetersiz alınmaktadır.
Eskisi gibi mi?
Elbette değil. Terör yeterli elemanı devşiremiyor.
Ancak elindeki de az değil.
Yaptırımlarda yetersiz kalınıyor.
Zalime hak ve hürriyet tanınırken, Mazlumlar yanıyor.
Yeni zalimlere kapı açılıyor.
Benim ve milletin vergisinden kesilip de teröre ve terör temsilcilerine verilen hakkımı ve haklarımızı alana da verene de onaylayana da helal etmiyoruz.

– Başımızdan bela eksik olur mu? 

Elbette olmaz. 

Bu vatan ve bu millet için asker ve polis bir yandan terörle mücadele ederek hayatını verip şehit olsun, diğer taraftan terörü ve teröristleri savunun bir parti ve onlarla hareket eden ana muhalefet partisine hazineden katrilyonlara destek ve maaş verilsin! 

İlahi adalet bu zulme, taraftar olup desteklemeye ve de suskun kalmaya asla ve asla müsaade etmez. 

Ve en garip olanı ki, devletin en üst Mahkemesinin yapılan itirazları reddedip, verilmesi yönünde bir karar vermiş olmasıdır. 

Bu da terörün hukuken de bir koruma altında olduğunu göstermez mi? 

Oysa zulme rıza zulümdür. 

Kanun ve hukuk adamlarının rızası ve kabulü ise en büyük zulümdür. 

Maalesef; “Zulüm, başına adalet külâhını geçirmiş. Hıyanet, hamiyet libasını giymiş. Cihada, bağy ismi takılmış. Esarete hürriyet namı verilmiş. Ezdad, suretlerini mübadele etmişler.”

“Hâkim kendisi müddeî olsa, elbette ‘Kimden kime şekva edeyim, ben dahi şaştım!’ bizim gibi bîçarelere dedirtir.”

-Bazılarının hırçınlaşması boşuna değil. Askeri alandaki gelişim ve ihracatı. Pkk’nın çok rahat hareket edememesi. Faili meçhullerin malum hale gelmesi, içte ve dışta birilerini değil, birçoklarını rahatsız ediyor. 

-Ne diyelim artık. 

Teröre her türlü desteği verenleri Allaha havale ediyoruz.[2]

-“Allah, şöyle bir kenti misal verdi: Orası güven ve huzur içinde idi. Oraya her taraftan bolca rızık gelirdi. Fakat Allah’ın nimetlerine nankörlük ettiler; bu yüzden yaptıklarına karşılık, Allah onlara şiddetli açlık ve korku ızdırabını tattırdı.”[3]

***********  

İçten ve dıştan desteklenen PKK illeti sadece Türkiye meselesi değil, Petrol meselesi ve savaşları, İsrail’in genişlemesi için Ortadoğu’nun şekillenmesi meselesidir.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye ile ilgili alçak itiraflarda bulunan ABD’li Albay Douglas McGregor bu sefer de İsrail’in planını açık açık itiraf etti.

Katıldığı televizyon programında “Gazze’deki savaş İsrail’in ulusal güvenliği ve Hamas’ı ortadan kaldırmak için mi yoksa İsrail devletinin topraklarını genişletmek için mi?” sorusuna Douglas McGregor, “Gazze’deki savaş İsrail’in güvenliği için değil, Arap nüfusunu yok etmek için. İsrail 30-40 yıl önce uygulamak istediği tozlu planı şimdi uyguluyor” diyerek alçak planı itiraf etti.

McGregor sözlerinin devamında İsrail’in ABD ve Batı ülkelerini de kontrol ettiğini söyledi.

BATI’NIN KUKLA İPİ SİNONİSTLERİN ELLERİNDE!

“Çünkü 30 ya da 40 yıl önce İsrail lobisi ve onun ABD içindeki ajanları ABD hükümetini kontrol etmiyordu. Bugün Birleşik Devletler hükümetini kontrol ediyorlar. Medyayı kontrol ediyor, finansı kontrol ediyorlar, sadece bizi değil Londra da dahil birçok Batı Avrupa ülkesini kontrol ediyorlar. Sonuç olarak disiplin uygulayabiliyorlar ve operasyonda gördüğünüz de bu. İsrail’den uzaklaşmayacağız, onları sonuna kadar destekleyeceğiz. Yani evet, İsrail devletinin genişlemesini destekliyoruz.[4]

– “Soykırımcı İsrail’e yönelik askerî müdahale sinyali veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı “Saddam’ın akıbeti” ile tehdit etme hadsizliğine bulunan İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, Irak’ın devrik başkanı Saddam Hüseyin’i devirerek idam sehpasına götüren gücün Siyonizm olduğunu da itiraf etmiş oldu.

Irak’ı 1979-2003 tarihleri arasında yöneten Saddam Hüseyin’in ilk zamanlarında emperyalizmin güdümünde hareket ettiği belirtilse de son dönemlerinde yerleşik nizama sırt çevirdiği ifade ediliyor.”[5]

MEHMET ÖZÇELİK

23-08-2024

 

 

[1] https://www.cnnturk.com/turkiye/son-dakika-haberi-devlet-bahceli-deme-hazine-yardimi-kesilsin-2143697

[2] https://tesbitler.com/2024/08/18/yetersiz-temsiliyet/

[3] Nahl 16/112.

[4] https://video.haber7.com/video-galeri/288587-abdli-albay-douglas-kirli-plani-ifsa-etti-gazzedeki-hedef-arap-nufusunu-yok-etmek

[5] https://video.haber7.com/video-galeri/288372-israilin-saddamla-ilgili-karin-agrisinin-sebebi-belli-oldu-erbakan-hocanin-saddam-bana-soyledi-diyerek-anlattigi-sok-gercek

Loading

No ResponsesAğustos 23rd, 2024