GEMLENEN ARAP LİDERLER

GEMLENEN ARAP LİDERLER

Arap dünyasını yöneten krallar ve yöneticiler maalesef batının köleleri tarafından dizginlenip kontrol edilmekte, gemlenip susturulmaktadır.
Bunlar ya göbekten bağlı veya koltuklarıyla bağlantılı olarak yönetilmektedirler.
İslam’ın İntibahı, Arapların intibahıyla orantılıdır.
Uyutulan ve uyanmayan Araplar, İslam’ın uyanışını da engellemekte ve geciktirmektedir.
Rahatına düşkün olan bu liderler bu rahatlıklarını terk etmedikçe kölelik zilletine, gemlenmeye devam edilecektir.
Böylece orta doğudaki zulümlere de ortak olmuş olacaklardır.
İsrail’in rahatlığı Arapların bu rahatlığından ileri gelmektedir.
ABD’nin önemli bir zenginliği ve geliri Arapları sömürmeden kaynaklıdır.
Sattığı ve kullanılmayan silahlar, işgal ile yıllarca el koyduğu petroller, üstleriyle kıskaç altına alıp paralarını işlettikleri ülkeler ile ayakta durmaktadır.

-İsrail Başbakanı Netanyahu, “Arap liderlerine sesleniyorum, eğer çıkarlarınızı korumak istiyorsanız sessiz kalın”[1]

*****************    

İçimizdeki İsrailliler.

İçimizde bulunan Yahudi olmayan Yahudiler.

-Eski İngiliz büyükelçisi Craig Murray terör örgütü DEAŞ’ın neden İsrail’e saldırmadığını anlattı.

Bölgede çevrilen oyunlara değinen Murray “ABD ve İsrail’in mezhepsel gerginlikleri körüklediği korkunç bir iç savaş oldu Suriye’de. El Nusra ve DEAŞ’ın İsrail’e saldırmamasının bir nedeni var. Çünkü onları İsrail ve CIA destekliyor” dedi.[2]
-“Şu medenîlerden çoğunun eğer içini dışına çevirirsen, görürsün: Başta maymunla tilki, yılanla ayı, hınzır; sîreti olur sûret.
Gelir hayali karşına, postlarıyla tüyleri. İşte şununla görünür meydandaki âsârı. Zemindeki mevâzin, mîzanıdır şeriat.” Sözler. #lemeat. Bediüzzaman.
-” Bizim muradımız, medeniyetin mehasini ve beşere menfaati bulunan iyiliklerdir. Yoksa, medeniyetin günahları, seyyiatları değil ki, ahmaklar o seyyiatları, o sefahetleri mehasin zannedip taklit edip, malımızı harap ettiler. Medeniyetin günahları, iyiliklerine galebe edip, seyyiatı hasenatına racih gelmekle, beşer iki Harb-i Umumi ile iki dehşetli tokat yeyip, o günahkâr medeniyeti zîr ü zeber edip öyle bir kustu ki, yeryüzünü kanla bulaştırdı. İnşaallah, istikbaldeki İslâmiyetin kuvvetiyle, medeniyetin mehasini galebe edecek, zemin yüzünü pisliklerden temizleyecek, sulh-u umumîyi de temin edecek.
ise, şe’ni tenazudur. Kitleler mabeynindeki rabıtası, âhari yutmakla beslenen unsuriyet ve menfî milliyettir. O ise, şe’ni böyle müthiş tesadümdür. Cazibedar hizmeti, hevâ ve hevesi teşcî ve arzularını tatmin ve metalibini teshildir. O heva ise, şe’ni insaniyeti derece-i melekiyeden, dereke-i kelbiyete indirmektir. İnsanın mesh-i mânevîsine sebep olmaktır. Bu medenîlerden çoğu, eğer içi dışına çevrilse, kurt, ayı, yılan, hınzır, maymun postu görülecek gibi hayale gelir.”Sünuhat. Bediüzzaman.

*******************   

Vahşet alkış aldı.

Dünya dehşetli yaşadı.
Batıdan hala umut bekleyenler, daha batının zulme alkış tutmasından, zulmün ve zalimin arkasında olduğunu açık ve net gördükten sonra neyi beklemekte ve görmek istemektedir?
Belli olan ABD, İsrail, İngiltere, Almanya gibi Haçlı güruhu hiç değişmedi, zulmünü bir de alkışla belgeledi.
İsrail’i 500 sene öncesinde ispanyadan sürülerken Osmanlı tarafından sahiplenmeyi hak etmiyormuş.
İsrail, ABD, İngiltere kötü akıbetini belirliyor.[3]

-Sayın Erdoğan şu ifadesiyle İsrail’e nota verirken, ABD’ye de uyarıda bulundu.

“Biz nasıl Karabağ’a girdiysek, nasıl Libya’ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız.”

– Her savaşta mutlaka çocukların, kadınların, yaşlıların ağır zayiat verdiği bir gerçektir.

Firavun binlerce erkek çocuğu gördüğü rüya üzerine öldürtmüş, cahiliyede de binlerce kız çocuğu diri diri gömülmüştür.
Ancak İsrail’in yaptığı bütün bunların ötesinde on binlerce çocuğu, on binlerce kadın ve sivil vahşice öldürmüştür.
Eğer dünyada cinleri temsil eden şeytan ve insanları temsil eden Yahudiler olmasaydı dünya bu kadar vahşet ve dehşetli yaşamazdı.
Kıyamet savaşını Yahudiler i çıkaracak

*****************  

“Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı, Gazze’deki soykırımın suç ortağıdır!

Son dakika haberleri: Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti İnsan Hakları Programı’nda konuştu. Erdoğan konuşmasında Haniye’nin şehit edilmesinin ardından milli yas ilan edilmesine karşı çıkanlara sert tepki gösterdi.
…. Uluslararası sistemde ciddi bir güç boşluğu var. Sadece güç boşluğu değil, bir ahlak ve vicdan kaybıyla da karşı karşıyayız.
…. Soykırım başlayalı tam 10 ay oldu. Bu sürede 16 binden fazla çocuk öldü. 40 bin masum insan şehit oldu.
…. Merhum Haniye’nin Katar’daki cenaze merasimine geniş bir heyetle iştirak etmenin yanı sıra ülkemizdeki bir günlük milli yas ilan ederek Filistin halkıyla dayanışmamızı gösterdik.
Bir günlük yas ilan ettik. Bazı cibilliyeti bozuk olanlar bu hassasiyeti hazmedemediler. Sizden mi izin alıp bunun kararını vereceğiz? Biz milletimizden gerekli izni aldık ve adımlarımızı buna göre atıyoruz. “[4]

-“3 yıl önce İran İstihbarat Bakanı olan Ali Yunusi tarafından açıklandı veya itiraf edildi. Ali Yunusi ‘İsrail, İran’a o kadar derinden sızdı ki, tüm yetkililer hayatlarını kaybedebilirler korkusuyla yaşamalı.

… İranlı eski istihbaratçı Ali Rezai, koruma ve istihbarattan sorumlu birimler arasında çok ciddi görev-yetki karmaşası ve iç çekişme yaşandığını ve son olayda bu zafiyetin zirve noktasına ulaştığını söyledi. Kendi içinde ayrılan İran istihbarat kurumlarına ciddi anlamda sızmaların olduğunu kaydeden Rezai “Devlet içerisinde şu an Haniye suikastı özelinde ‘Kimler hangi harici servislerle iş birliği içerisinde ve ihanet hangi mevki ve makamlara kadar uzanıyor’ sorusunun cevabı aranıyor. Son suikast nokta istihbarat desteği olmadan kesinlikle yapılamaz” kanaati hâkim.”[5]

******************

Terör ve güvenlik uzmanı Ali Fuat Gökçe katıldığı canlı yayın programında şu çarpıcı değerlendirmeleri yaptı:

Geçmişte olan bazı olaylar; askeri hadiseler ve savaşlar gelecekte yaşanacakların habercidir. Geçmişte bizim bölgemizde yaşananlar ve şu anda halen ortaya çıkan durumlar bize gelecekte başımıza gelecekleri gösteriyor.
1915 yılında İngiliz komutan Yunanistan’ın Dedeağaç şehrinden İzmir Körfezi’ne kadar bütün savaş gemilerini oraya yığarak Çanakkale Boğazı’nı abluka altına aldı. 100 yıl sonra aynı yere Dedeağaç’a ABD’de geldi. Yer aynı olay aynı yapılan aynı…
DEDEAĞAÇ YIĞINAKLARI TÜRKİYE İÇİN
Bizim coğrafyamız değişmiyor. Karşımızda yine emperyalist güçler var ve biz Haçlı seferi olduğunu daha önce de söylemiştik. O dönem İngilizler varken şimdi onları devamı olan artığı olan Amerika var.
Herkes ABD’nin Dedeağaç’a Rusya için geldiğini söyledi ama biz Türkiye için geldiğini üstüne basa basa söyledik. Çünkü oradan tarih boyunca Rusya’ya yönelik askeri bir hareket olmamıştır. Coğrafyayı iyi okumak gerekir; tarih boyunca Karpat Dağları’nı aşarak Rusya’ya herhangi bir sefer yapılmamıştır. ABD Dedeağaç’a Türkiye için gelmiştir.[6]

MEHMET ÖZÇELİK

05-08-2024

 

 

 

 

[1] https://tesbitler.com/2022/03/02/uyanis/

[2] https://video.haber7.com/video-galeri/286608-ingiliz-diplomat-craig-murray-tek-tek-acikladi-deas-neden-israile-saldirmadi

[3] https://www.yenisafak.com/dunya/israilde-bati-nil-virusunun-yayilisi-durdurulamiyor-46-kisi-olu-4635660

[4] https://m.haber7.com/guncel/haber/3448363-cumhurbaskani-erdogan-bati-gazzedeki-soykirimin-suc-ortagidir

[5] https://www.yenisafak.com/yazarlar/bulent-orakoglu/mossad-irana-o-kadar-derinden-sizdi-ki-tum-yetkililer-her-an-bir-suikasta-ugrayabilir-4636784

[6] https://m.haber7.com/guncel/haber/3447146-suikast-sonrasi-olay-yorum-tarihte-gorulmedi-abd-rusya-icin-degil-turkiye-icin-geldi

Loading

No ResponsesAğustos 5th, 2024