TEK GÖZLÜ BATI-KORSAN BATI

TEK GÖZLÜ BATI-KORSAN BATI

Gazze’ye. Kör olan Batı, görmeyen Amerika, NATO ve Avrupa ülkeleri.

Rusya’yı Ukrayna bataklığına çekerekten tamamıyla bir 3. Dünya Savaşı’nın startını bu son NATO toplantısında, yumuşak bir geçişle göstermiş oldular.

Böylece NATO, daha doğrusu Amerika, daha doğrusu Baydın ve daha doğrusu onun arkasındaki Pentagon Baydın gelmeden önce 3. Dünya Savaşı’nın plan ve projesi yapılmış Biden ile bunun yolu açılmış ve böylece Ukrayna bahane edilerek dünya ve özellikle Avrupa ülkeleri silahlanma yoluna gitmiştir.

Bu son NATO toplantısında 3. Dünya Savaşı’nın startı verilmiştir. Dünya zorla, Baydın da gider ayak 3. Dünya Savaşı’nın düğmesine basmış, dünya yangın ortamına çekilmiştir. Dünya üçüncü dünya savaşına kapıyı aralamış durumdadır.


Bunun içinde Rusya Ukrayna Savaşının bitmesini istemeyen, ABD’nin tüm silah şirketlerini de zengin eden Biden, Avrupa’yı da mecburi silahlandıran Washington, ABD, Biden ve Pentagon Rusya üzerinden yangını daha da genişleterek, arkasına NATO ve Avrupa ülkelerini alıp Çin, İran, Ortadoğu ve dünyanın diğer ülkelerine yayma eğiliminde ve gayretindedir.

Kominizim düşmanının gitmesiyle İslam’ı kendisine düşman seçen ABD ve Haçlı güruhu Ortadoğu’yu, İslam dünyasını ve özellikle bizi de içine çekerek yakmak ve yıkmak çabasındadır.

İngiltere Başbakanı Margaret Thatcher Batının komünizm sonrası yeni düşmanını “yeşil düşman” olarak nitelendirdiği İslam’ı ve Müslümanları işaret etmiştir. NATO’nun yeni düşman konseptinde artık yeşil düşmanın yer alması gerektiğini vurgulamıştır.

-Bazı devlet başkanlarının tehlikeye işaret ettiği gibi Dışişleri Bakanımız Hakan Fidan ve özellikle Cumhurbaşkanı da aynı tehlikeye dikkat çekmiştir.

  1. Dünya Savaşı Artık neredeyse dünyanın sadece gündeminde değil eşiğindedir.
    Cumhurbaşkanı Erdoğan bu tehlikeyi NATO bildirgesinden sonra “Bölgemiz Savaş Riskiyle Karşı Karşıya” ifadesiyle belirtmiştir.
    Birileri kan istiyor.
    Kana susamış.
    Kabil gibi.
    Elli ve yüz senede bir dünya böyle bir savaşa sevk ediliyor.
    Türkiye bu durumda direniyor, ara buluculuk yapıyor ancak savaş baronları çoktan savaşa, dünyayı yakıp yıkmaya karar vermişler bile.
    Kendi deyimleriyle niyet, Tanrı’yı kıyamete zorlamak yani Armegedon.[1]
    Tüm mesele enerji hakimiyeti kavgası.

NATO’nun beyin ölümü mü gerçekleşti yoksa beyinsizleşti mi?

NATO kafası, Biden kafası.
Öncesinden beri belli olsa da son günlerde yaşının verdiği akıl kaybı, aklın gidip gelmesi, gafları, zihinsel problemlerle dengesiz hareketlerinden dolayı Başkanlığı tartışılıp, yerine kimin geleceği konuşulmaya başlandı.

 

************   

Dışarıdaki kavga yetmiyormuş gibi en çok bizi yıkan içerideki kavgadır.

İhanet derecesinde.

Aslında FETÖ’nün başarısı, devletin başarısızlığından kaynaklanmaktadır.

FETÖ’nün dini öne çıkarıp inançlı insanları yanına çekmesindeki başarısı, devletin dine ve dindarlara düşmanlık derecesindeki baskısı, engellemesi ve yasaklamalarıdır.
Siz hastaneleri ve eczaneleri kapatırsanız, ister istemez merdiven altı tedavi ve ilaç sektörü oluşacaktır.
Sağlıklı kaynak ve içme sularını kapatırsanız, şahsî imkanlarla kuyular açılacak, ister istemez kanalizasyon ve yağmur suları karışacaktır.
Merhum Menderesi bu millet hangi özelliği ve önemli hizmeti ile hatırlamaktadır?
1932-1950 arası 18 yıl boyunca ve bin üç yıldır devam edip, düşman işgalinde bile susturulamayan ve yasaklanmış olan ezanın yasağını kaldırmasıyla anmakta ve onu ezanı serbest bırakmasından dolayı idam edilmesiyle sahiplenmiştir.
Merhum Turgut Özal’ı bu millet hangi özelliği ve önemli hizmeti ile hatırlamaktadır?
İki Müslümanın bir araya gelip de Kuran okumasının, dini kitap okuyup sohbette bulunmasının, ölmüş yakınlarına mevlit okumasının suç olduğu ve hapse çarptırıldığı 163. Maddeyi kaldırmasıyla hatırlamaktadır.
Sayın Erdoğan’ı bu millet hangi özelliği ve önemli hizmeti ile hatırlamaktadır?
Dinin hayata yansımasının önündeki baş örtüsü gibi engelleri kaldırması, Müslümanların devlette söz sahibi olması, 1931 yılından 2021 yılına kadar 90 yıl boyunca kapalı kalan Fatihin emaneti olan Ayasofya’yı açması gibi bir çok maddi manevi hizmetleri ile hatırlamaktadır.

Bu milletin inancını, tarihini, ecdadını, bayrağını, sancağını, toprağını, geçmişini, dinini, imanını, ezanını, islamı, hassasiyetlerini göz önünde bulundurmayan, kör olup görmeyenler her zaman için tarihin çöplüğüne atılmaya mahkumdurlar.

MEHMET ÖZÇELİK

12-07-2024

[1] https://tesbitler.com/index.php?s=Armegedon+

Loading

No ResponsesTemmuz 12th, 2024