BATI ÖLÜYOR HRİSTİYANLIK ÇÖKÜYOR

BATI ÖLÜYOR HRİSTİYANLIK ÇÖKÜYOR

Batı batıyor, batı bitiyor.

Haçlı zihniyeti bitmedi, hortladı.

Batının bitişini terör sonlandıracak.

-Batı bu Yeni Zelanda olayı ile cinayeti ile beraber şimdiye kadar yapmış olduğu örtülü terörizmi artık açıktan açığa ortaya koymuştur Zaten bazı baskınlarla daha önceki canice hareketlerle, toplu katliamlarla bu terörünü sürdüren Batı, artık açıkça açık yüzünü ortaya koymaktadır.

-Dünyanın gündeminde geçtiğimiz günlerde Yeni Zelanda’nın Christchurch kentindeki Al Noor ve Linwood camilerine cuma namazı sırasında düzenlenen ve 49 kişinin şehit olması ile sonuçlanan hain terör saldırı var. Yeni Zelanda katliamı ile ilgili tüm dünya tek yürek olmuş durumda.

-Katliamı öven Ekşi Sözlük yazarı tutuklandı!

” Videoyu izlerken keşke Türkiye’ye gelip bu cuma günü camiileri temizlese diye iç geçirdim ” ifadelerini kullanan yazarın hesabının nefret söylemi nedeniyle kapatıldığı açıklanırken, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.[1]

-Terörist, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı “Halkımızın en kadim düşmanı olan Türklerin lideri” diye nitelendirdi.

“Avrupa topraklarında yaşamaya çalışırsanız sizi öldürürüz”

-İç-teki ve dış-taki teröristler kol kola beraber çalışıyor.

-Erdoğana saldıran terörist ile ısrarla geldiğinden beri Erdoğana saldıranların arasında ne fark var?

Basiret mi? İz’an mı? Şuur mu? Kabiliyet mi? Seviye mi?

Yoksa ihanet, cinayet, nifak, cehalet, körlük müdür?

-Ezana karşı hırlayanlar ile, bu caninin zırlaması elbette tesadüf değildir…

-Batı Şii-Sünni kavgasının ortamını hazırlayıp çatışmaya sevketme planından sonra, şimdi de Yeni Zelenda cami saldırısı gibi, kiliseye saldırtıp müslüman –hristiyan çatışmasının zeminini hazırlamaya mı çalışıyor?

******************   

Batının bitişini tetikleyecek olan diğer faktör ise şeytanın Hz. Havva-ya karşı uyguladığı ilk uygulama olan fuhuştur.[2]

-Melbourne’da görev yaptığı dönemde kilise korusundaki iki erkek çocuğa cinsel tacizden yargılanan Avustralya Kardinali George Pell 6 yıl hapse mahkum edildi. Kararı alkışlayarak karşılayan mağdurlar ve yakınları Pell’in cezaevine gönderilmesinin çok anlamlı olduğunu vurguladı.[3]

-Batının sicili kirli. Batı asırlardır başta haçlı olarak zulmüyle tarihe geçmiş ve hala da o kirli siciliyle anılmaktadır.

Onlar ise bizi sürekli hayır ve başarı ile anmışlardır.

-İtalyan kökenli Dominik papazı Ricoldo de Monte Croce’nin, doğuyu Hristiyanlaştırmak gayesi ile 13. yüzyılın ikinci yarısında çıktığı seferde İslam alemini dolaştığını ve Türk topraklarında gördükleri karşısında hayretler içinde kalıp:
“Müslümanlar vakıf kurmada çok cömerttirler. Hatta hayır işlemek için Hristiyan
esirlerin de özgürlüklerini satın alırlar. Ve sevaplarını ölmüş ana ve babalarının
ruhlarına bağışlarlar .
Müslümanlar, köpeklerin doyurulması için bile mal varlıklarından pay ayırırlar.
Türkiye’nin ve İran’ın birçok kentinde köpeklerin doyurulmasını vasiyet etmiş olanların, vasiyetlerinde köpeklere ayırdıkları payın gayesine uygun kullanılmasını
sağlayan köpek bakıcıları vardır” der.

-Müslümanların 178/794 yılında Bağdat şehrinde dünyanın ikinci büyük kağıt imalathanesini kurduklarını ve daha sonra da kağıt imalatının 900 senesinde Kahire’ye, 1100’de Merakeş’e ve 1144te de Endülüs’e ulaştığını…
Buradan da Avrupa Hristiyan alemine geçerek ilk olarak 1268 yılında İtalya’da kağıt imalathanelerin kurulup üretime geçtiğini bilinmektedir.

-Evet batı bugün fuhşun kıskacındadır. Onları savaşlar değil, fuhuş bitirecektir.

Her seviyedeki insanda bu görülmektedir.

Batı bunalımdadır.

-Batıyı bitirecek olan diğer en önemli faktör ise maneviyattan mahrum olup, kilisenin doyuramadığı insanların o boşluğu intiharla kapatmaya çalışmalarıdır.

Özellikle 20-25 yaşlarına kadar gelmiş gençlerin her türlü kirli zevki deneyip, geriye denenecek bir şey kalmayınca intiharı tercih etmektedir.

-Avrupa da intihar ve sebepleri.

Dünya Sağlık Örgütü (WHO) Cenevre’de yapılan “intihar” konulu panelde dünyada her 40 saniyede bir kişinin intihar ettiğini duyurdu. İntihar nedenlerinin başında ayrımcılık, dışlanma, fakirlik ve bunalım geliyor.

Avrupa ülkeleri arasında ise intihar olayları en çok Fransa’da yaşanıyor. Fransa’da her gün ortalama 28 kişi, yılda 10 bin 500 kişi intihar ediyor. Fransa’da trafik kazalarında hayatını kaybedenlerin sayısı, intihar edenlerin sayısının 1/3’ü oranında. Fransa’da intihara teşebbüs edenlerin sayısı ise yılda 220 bin civarında. Dünya intihar vakalarında yaşları 15-29 olan genç nesil ikinci sırada yer alırken, yaşlılarda intihar vakaları ilk sırada yer alıyor. İntiharların önlenmesi için ülkelerin medya aracılığıyla halkın bilgilendirilmesi öneriliyor.

Sebep olarak;İntihar nedenlerinin başında ayrımcılık, dışlanma, fakirlik ve bunalım geliyor.

-Bugün batı öldürdüğü mazlumlardan daha fazlasını; intihar-fuhuş-sel gibi afetlerle daha fazlasını kaybetmektedir.

-Batı aklına başına alıp, kilise iki bin yıllık yanlışından dönüp ya tasaffi etmeli veya buna göz yumarak tefessüh edip yok olmayı göre göre kabul etmelidir.

Batı ölüyor.

Kilise sönüyor ve çöküyor.

MEHMET ÖZÇELİK

17-03-2019


[1] https://shiftdelete.net/eksi-sozluk-yazari-tutuklandi

[2] Ta-ha.121.

[3] https://www.yenisafak.com/dunya/kardinale-tacizden-6-yil-hapis-3451128    

Loading

No ResponsesMart 17th, 2019