ABD ÇÖKÜYOR- VATİKAN ÇATIRDIYOR- DARBE

ABD ÇÖKÜYOR

VATİKAN ÇATIRDIYOR

DARBE

Kendisi için 2050 yılı biçilen Abd, yaptıklarıyla çöküşünü erkene almaktadır.

Haneleri değil, devletleri yıkan Abd, zulmüyle çöküşünü hızlandırmaktadır.

2 asırdır dünyaya zulmeden ABD ve batı ve de onun sahte din temsilcisi olan Vatikan çöküyor.

-Darbelerin anası olan ve darbelere analık yapan ABD, 2 Asır süre içerisinde bizde 1960’dan beri darbeleri yaptığı gibi, dünyanın birçok ülkelerinde de hep darbelerin arkasında olmuş, darbeleri desteklemiş, maddi destekte bulunmuş, darbeleri sürekli tetiklemiş ve sürekli kendisine yakın insanları lider ve yönetici olarak getirerekten darbede kullanmıştır.

-Bugün yine problemi en çok yaşayan Amerika adeta Pentagon’la yönetim birbirinden ayrılmış, sürekli bir şekilde iç kargaşa, problem ve derin devletin oradaki Hakimiyet kavgası hala sürmektedir.

Evet belki Amerika dışarıdan yıkılmayacak ama şu bir hakikattır ki; Amerika içten yıkılacaktır.. İçtekiler tarafından yıkılacaktır.. İçindeki kargaşa ve problemler Amerikayı yıkacak olan en önemli sebep olacaktır.

-Amerikalı bir yöneticiye soruyorlar; Sizde hainler olursa ne yaparsınız?

O diyor ki; Bizde hainler olursa onları öldürürüz, başkalarında hainler olursa onları besleriz, diyor.

Bugün dünyadaki kirli eller ile hainleri beslemek suretiyle darbe yapmakta ve darbeleri yönlendirmektedir Abd.

-Bize darbe vurup şimdiye kadar 1960-lardan beri sonuç aldığı darbelerin 15 Temmuzda sonuçsuz kalması Abd ve Avrupayı çıldırttı.

-Bize darbe ve ekonomik saldırılarla da sonuç alamayan Abd, bu sefer bize 15 Temmuzda destek olan Venezeula ve devlet başkanı Maduro-ya saldırmaya ve onu al aşağı etmeye başladı.

-Abd geçmişi ve tarihi kirli bir devlettir.[1]

-ABD’nin kirli darbeler tarihi.

Venezeula’daki sokak olaylarını fırsat bilerek kendisini devlet başkanı ilan eden Ulusal Meclis Başkanı Guaido’ya başta ABD Başkanı Donald Trump olmak üzere birçok ABD müttefikinden destek geldi. ABD’nin meşru olmayan hükümeti tanıyarak Maduro hükümetini devirme girişimleri akıllara ABD’nin bugüne kadar desteklediği birçok darbe ve darbe girişimini getirdi.[2]

-ABD’nin Latin Amerika’da darbe tarihi.

Darbe geçmişi, 1893’te Hawaii kraliçesinin devrilmesine dayanan ABD’nin kanlı darbe alışkanlığı ‘arka bahçesi’ olarak gördüğü Latin Amerika’da yeniden hortladı. 1954’te Paraguay, 1964’te Brezilya, 1971’de Bolivya, 1973’te Şili ve Uruguay’da, 1976’da Arjantin’de yaşanan askeri darbelerinin arkasında hep ABD izi var. ABD’nin dünyaya yayılan üstü örtülü- açık darbe operasyonlarına maruz kalmış Latin Amerika’da kanlı bir darbe geçmişi var.[3]

-Aslında tarih tekerrür ediyor.

Cemel-Sıffin-Kerbela-Haşhaşi fitneleriyle netice alındı.

Aynı yöntem değişik kukla ve ihanet şebekeleriyle sürdürülmeye ve yeni Cemel-Sıffin-Kerbela-Haşhaşiler oluşturulmaya çalışılıyor.

-ABD Başkanı Donald Trump’ın Suriye’den çekilme kararıyla büyük paniğe kapılan terör örgütü PKK/YPG’nin düştüğü durum CHP’yi rahatsız etti. Türkiye’nin düzenleyeceği operasyona atıfta bulunan CHP’li Çeviköz, teröristler için barış istedi.[4]

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Fırat’ın doğusunda YPG’li teröristlere operasyon sinyali vermesi Arap dünyası tarafından da yakından takip ediliyor.

Bilindiği gibi o bölgede Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) de faaliyetleri var. Suudilerin terör örgütü YPG’ye para yardımı yaptığı belirtiliyordu.[5]

-İsrail Başbakanı Netanyahu, Kaşıkçı Cinayeti Sonrası Trump’ı Arayarak Prens Selman’a Destek İstedi

Netanyahu, Selman’ı kendileriyle anlaşma yapmaya razı olacak bir Arap lider olarak görüyor. İsrail Başkanı, ülkelerinin meşruiyetini isteyen Arap lidere destek verdi.

MISIR VE BAE DE SELMAN’A DESTEK VERDİ.[6]

-Erdoğan, Kaşıkçı cinayetinin emrinin Suudi Arabistan’ın en üst makamlarından geldiğini söyledi.[7]

-ABD ile yaptırım krizleri sona eriyor, ifadesi adımları bir aldatmacadır. ABD İran’a saldırmak için hazırlık yapıyor, ön hazırlık yapıyor, önünü açmak ve önündeki engelleri kaldırmak istiyor. Bu biraz ağza bal çalmadır ve karşılığında birçok şey alma hedefidir.

-Deasa ABD’den silah.[8]

-Vatikan çatırdiyor.. Dolayısıyla Amerika çöküyor.. Birçok mafya işlerinde, cinayet işlerinde, uyuşturucu, silah ve fuhuş işlerinde gizli birçok işlerinin faili olan Vatikan; yıkılma aşamasında ve de çatırtıların sesi geliyor. Dolayısıyla Amerika’da yıkımı yakında ve yıkılmanın eşiğinde..

-İki rahibe zimmetine geçirdiği paralarla Las Vegas’ta kumar oynadı.

ABD’nin California eyaletindeki bir Katolik okulunda görev yapan iki rahibe, yaklaşık 500 bin dolar parayı zimmetine geçirerek Las Vegas’ta kumar oynadı.[9]

MEHMET ÖZÇELİK

26-01-2019


[1] Bak. http://www.tesbitler.com/index.php?s=Abd

[2] http://www.haber7.com/dunya/haber/2813733-abdnin-kirli-darbeler-tarihi

[3] https://www.yenisafak.com/dunya/abdnin-latin-amerikada-darbe-tarihi-3442992

[4] http://m.haber7.com/guncel/haber/2788800-chpden-skandal-teklif-teroristlerle

[5] http://m.haber7.com/dunya/haber/2785148-turkiye-sinyali-verdi-s-arabistan-ve-bae-panikte

[6] https://m.haberler.com/amp/israil-basbakani-netanyahu-kasikci-cinayeti-11394455-haberi/

[7] http://m.haber7.com/siyaset/haber/2751008-erdogan-kasikci-emri-en-ust-makamlardan-geldi

https://www.facebook.com/100001503967653/posts/2110339695692809/

[8] http://m.haber7.com/guncel/haber/2748489-belegesi-ortaya-cikti-abdden-deasa-silah

http://m.haber7.com/dunya/haber/2748417-abdde-bir-ic-savas-tehdidi-var
http://m.haber7.com/dunya/haber/2745772-abdnin-kan-donduran-plani

[9] https://www.aa.com.tr/tr/dunya/iki-rahibe-zimmetine-gecirdigi-paralarla-las-vegasta-kumar-oynadi/1335465

Loading

No ResponsesOcak 26th, 2019