15 TEMMUZDAN 15 TEMMUZA

15 TEMMUZDAN 15 TEMMUZA

-İşgalin 1. Yılında işin vahameti gün be gün açığa çıkıyor. Zamanla da ne kadar vahşete denk bir işgal olduğu daha da netleşecektir.

Fetö içimizdeki Truva atıdır.

Bütün bu açığa çıkan hakikatlere rağmen hala Fetö mensubluğunu devam ettirenler ve ettirecek olanlar için ise bu durum, her gün ölümü mumla arattıran dünya ve ahiret zilletine sebeb bir ar ve utanç sebebidir.

-Bundan 101 yıl önce milletin istiklali uğruna Çanakkale de 256 bin şehit verildi.

15 Temmuzda milletin istiklali için adeta her biri bine bedel olacak 249 şehit verildi.

Bu darbenin ötesinde bir işgal hareketi idi.

Bunu yapanlar ve destekleyenler ise asla bu milletin kanını taşıyan insanlar değildir.

-İnsan unutur, tarih unutmaz.

Gün geçtikçe 15 Temmuz ile ilgili çok kirli ve lekeli çamaşırlar ortaya çıkmaktadır.

“İstihbarat birimleri, FETÖ’nün 15 Temmuz öncesi PKK/PYD’ye ‘Türkiye’de darbe yapacağız, Nusaybin sınırına yakın olun, oradan toprak alacaksınız’ mesajı gönderdiği ortaya çıktı.[1]

Ve Fetö bir toplantıda;” “Dünya kadar onun hafızı yetişir her gün sabah okurlar. Ne zaman kitaptan kurtulacağız. Ne zaman artık içimiz söylediği şeyleri dinleyeceğiz”[2]

Bu sözler kesinlikle iyi niyetle söylenmiş sözler değildir.

Tam bir münafıkane bulandırma hareketidir.

Bu yapı ve Fetö hiçbir zamanın görmediği tam bir münafıkane yapıdır.

Yapı münafık bir yapı ve masonik bir teşkilatlanma ve Yahudi aklı, İngiliz siyaseti, Abd gücü, papalık organizasyonu, cıa ve haçlı oyunu ve ağı, kısaca tüm kirli yapıların odağına oturtulmuştur.

-15 Temmuz sulandırılıp gölgelenmeye çalışılmaktadır.

Tıpkı Ergenekon terör örgütü gibi.

Nitekim ergenekondan suçlanıp yatanların hepsi tamamen masum değillerdir.

Yer altında karşı karşıya gelen iki kirli teşkilat iktidarı ele geçirme kavgasına girerken, gücü önemli çapta ele geçiren fetö de bu arada kendisine engel olabilecekleri de iftiralar ile, hileler ile devre dışı bırakmıştır.

*Başlangıcı iyi niyetle kurulmayan Fetöye mensup iyi niyetli olanları boşlukta bırakma gibi, şimdi de, başlangıcı iyi niyetle kurulan Süleymancıları boşluğa itme çabası içerisine girilmektedir. Türkiye de devletin engellediği din ihtiyacını gidermek amacıyla kurulan cemaatler dağıtılma durumuna gidilmektedir. İngiliz ve Cia menşeli bir el, bir yandan feto gibi cemaatleri kurup kullanırken, diğer yandan da kurulmuş dini cemaatleri birbirine düşman ederek, mevzii durumlar ile ki, insan hatadan hali değildir, kirli göstererek toplumu cemaatlerden soğutmaktadırlar. Oyun büyük. Böl, parçala, yut. Birbiriyle çarpıştır. Birbirine kırdır. Cemaatlere olan güven sarsılmaya çalışıyor. Cemaatlerde ihlası elden bırakmamalı. Madde, para, makam peşinde koşmamalılar. Allah rızasının dışına çıkmamalılar.

*2005-2010 yılları arasında MİT’in başında olan Emre Taner’in Darbe Komisyonu’nun 9 Kasım 2016 tarihli oturumunda yaptığı ’15 Temmuz’ değerlendirmesinde;

Eski müsteşar, öncelikle Fetullah Gülen’in özellikle 1970’li yıllardan itibaren MİT’in izleme alanı içinde olduğunu ve 1975’li yıllarda İzmir Aliağa vaizliği ve ardından İzmir merkez vaizliğine gelişinin ardından yeni bir yapının ortaya çıktığına dikkat çekiyor.

Yabancı ülkelerin birçok servis mensubu ‘diplomat’ kisvesiyle, çeşitli maskelerle konuyla ve grupla ilgilenmeye başlıyorlar. 1975’li yıllar bu ilgilerin en çok arttığı ve başladığı yıllardır. Amerikalıları görüyoruz, başkalarını görüyoruz, değişik kitle iletişim örgütlerini görüyoruz.”

“FETÖ içinde yabancı unsurlar var mı” tartışmasında da Emre Taner, çok kuvvetli ifadelerle Gülen’in ABD’deki faaliyetinin gizli servisten (CIA) alınan talimatla yürüdüğünü söylüyor.[3]

-Kökü dışarıda olan hiçbir kuruluş ve hizmet tarzı, müsbet ve isabetli, faydalı ve dengeli bir hizmet sergileyemezler.
Devamlı onların yularını tutan birileri vardır.
Onlarda dünyanın büyükleridirler.
Büyükler büyük lokma yutmak için küçükleri büyütür ve öyle yutarlar.

-Belçika’daki FETÖ imamlarından Mustafa Okutan, Türkiye’ye gelerek itirafçı oldu. Örgütün Belçika şemasını deşifre eden Okutan, darbeci generallere kucak açan NATO’nun ‘imamını’ ifşa etti. Okutan, FETÖ-Vatikan bağını ise şöyle anlattı: “Örgütte görevli Şerafettin Pektaş, Vatikan’da özel eğitimle rahiplik diploması aldı. Bana bir sohbette ‘Cemaatin rahipleri de var’ dediler…”

Eski FETÖ imamı Mustafa Okutan, ifadesinde şu bilgileri paylaştı: “Belçika’ya ilk geldiğimde. Bana, ‘evlerde ABD ve İsrail aleyhtarı kitap bulundurulmayacak’ dediler. Tüm öğrenci evleri gezilerek kitaplar toplatıldı. 15 Temmuz sonrası örgütün üst düzey isimleri zaman zaman Belçika’ya gelerek sohbetlere katıldı. Bu isimler Mustafa Özcan, Abdullah Aymaz, Kerim Balcı, Harun Tokak, Ahmet Kara, Emre Uslu’dur.”[4]         

-FETÖ’nün 40 yıllık hainlik yolcuğu İngilizlerin Osmanlı’ya karşı kullandığı “sarı yılanları”n bire bir aynısı…[5]

*Mete Yarar, “Bunlar zaman zaman operasyon bilgilerini sızdırdılar zaman zaman da PKK’nın  bölgedeki faaliyetlerini görmezden geldiler. Terör örgüt haliyle bu boşluktan faydalandı. 15 Temmuz’dan sonra FETÖ’ye vurulan darbeye paralel olarak PKK’ya da darbe vuruldu.” diye konuştu

PKK’NIN ANLAŞTIĞI KOMUTANLAR…
Yarar sözlerine şöyle devam etti;
“Geçmişteki istihbarat sızmaları, ajanların deşifre edilmiş olması, bir çoğunun operasyonları bilerek baltalamış olması çok büyük etken. Görmezden gelmek bile PKK’nın çok işine gelir. Çatışma alanlarında gördük bunu. Bugün PKK ve FETÖ’den yakalananların itiraflarına bakın, geçmişte kimlerin kimlerle anlaşmalar sağladığını göreceksiniz. Hangi FETÖ’cü komutanla, hangi personelle anlaştığını göreceksiniz.”
[6]

Uyuşturucu yetiştirmek için pkk terör için kullanılırken, orta doğuyu kontrol etmek için de deaşe terör ihale edilmekte, bu taşeron terör örgütlerine yaptırılmaktadır.

1 Temmuz 2017 itibarıyla abd-den terör örgütü ypg/pkk-ya 468 tır silah gitti.

*Gülen 1970-lerden beri içte mitle, dışta cıa ile hep irtibat halinde idi.

Ancak daha önce de yazdığım gibi, darbelerin içinde ve organizesinde hep mit vardı.

Nitekim 15 Temmuzdan sonra Mitten 141 eleman görevden alındı. 2013- den bu yana 509 mit personelinin görevine son verildi.

Mitte alt yapısı oluşturuldu. Tıpkı pkk, Hizbullah gibi.

Cıa ile de üst yapı gerçekleştirilmiş oldu.

Derin devlet dışta değil, içte dış bağlantılı.

-Yazıklar olsun; din görünümü altında darbe yapan fetöcülere,

Maddi ve manevi değerleri devirip yıkan devrimcilere,

Memlekete sulhu ve güveni getireceğiz diye darbe yapan darbecilere.

***********************   

Farklı kanallardan akan kanalizasyon suları, darbenin sene-i devriyesinde İstanbul-da ikinci bir darbe çığırtkanlığı için buluşacaklar, kanalizasyon fareleri.

Kemalin sıkıntısı ve yürüyüşü, sıranın kendisine geldiğinin tedirginliğidir. Tutuştu…

KK- nın yürüyüş gibi taktikleri, oyalama taktiği yani dışımızda olanları perdeleme ve onlara zaman kazandırma amaçlıdır.

-Adada yakalanan 12 ajandan sonra yürüyüşün çehresi ve konuşmalarda değişmeye başladı.

-Ne gariptir ki, Fetöye terör örgütü ifadesini sağ kesim kullanırken, güya bir asırlık kavgalı olan Chp, Hdp, Pkk, sol kesim, Avrupa ülkeleri, abd, cıa onu savunmakta ve bütün gayretleriyle temize çıkarmaya çalışmaktadırlar.

Ne tezat değil mi?

******************************     

Aytunç Altındal’ın 2009’da şöyle demişti: “Ortadoğu istikrarlı bırakılmaz. İsrail’in güvenliği için bırakmazlar. PKK biter ‘mekaka’ çıkartırlar. Bitmez, bitirmezler. Biliyor musunuz ki şu sıralar ABD bölge için yeni bir terör örgütü kurguluyor, yetiştiriyor. Önümüzdeki dönemde bölgeyi ateşe verecek ama bundan kimsenin haberi yok…”

Nitekim İngilterenin bir bakanlığının adı, Müstemleket Nazırı yani Sömürgecilik Bakanlığı yani sömürü üzerine kurulu bir devletin, bakanlık düzeyindeki bir birimi.

-İranın etrafı boşaltılırken, Türkiye-nin diz çökmesi sağlanmaktadır.

İçte fetö, dışta daeş, üstte abd, altta almanya, geride İsrail, ortada şaşkın ve dağınık islam dünyası bulunmaktadır.

Çakallar av peşinde Oyunlarını gizlemiyorlar. Açık oynuyorlar.

Tek çıkış ise İttihad-ı islam, İslam Birliği.

Türkiye bu konuda çabasıyla birlikte çağrı yapmalıdır. Mutlaka davete icabet edilecektir.

İttihad-ı kulub yani kalblerin birliği içte oluşurken, ittihadı islam dışta gerçekleştirilmelidir.

İçteki tüm oyunlar, farklı oluşturulan görüş ve ihtilaf noktaları ihtilafı kuluba sebeb olduğundan onu kalpte parçalamalıdır.

*İran: DEAŞ’i ABD kurdu! Belge göstereceğiz.
İran Devrim Muhafızları Ordusu Genel Komutan Danışmanı Mukaddemfer, ABD’nin DEAŞ’a destek verdiğine yönelik delilleri sunacaklarını açıkladı.

Abd başkanı Trump da başkan olmadan önce Twitter da Daeşi Obamanın kurduğunu söylemişti.

-Dün Abd.nin pkk.ya gizlice yardım ettiğini bilip söylemeye çalışan Uğur Mumcu ve Eşref Bitlisin konuşmasını engelleyenler, bugün bunu Trump gibi zıvanadan çıkmış bir deli eliyle çok rahat ve açıkça yapmaktadır. Düşman açık oynuyor. Bu da bir gelişmedir. Her türlü kirli oyun açıkça oynanmaktadır.

-Dünyayı kontrol etmek isteyen devletler, terörü beslemekte ve desteklemektedirler.

İhale yollu terör yaptırılmaktadır. İşte zamanın yecüc mecücü.

-Dünyayı yakmak veya yıkmak için zıvanadan çıkmış bir manyak yetiyor.

Nitekim 1. Dünya savaşı da bir sırplının bir kurşunuyla patlak vermişti.

Bir Obama-nın bir Bağdadiyi getirip deaşı kurması, bir Trumpun kuzey Koreye, İrana, Rusyaya savaş açması kıyametin kopmasına yetiyor.

İslam dünyasının ve Türkiye-nin bitirilmesi için bir Fetönün ihaneti yetiyor.

-Bin Ladin,Hizbullah,11 Eylül, Daeş islam dünyasına vurmak için bahane oluşturuldu. Tıpkı Türkiye de irtica, şeriat, laiklik, tesettür bahane oluşturulduğu gibi. Şimdi bu bahaneler yok. Yeni şeyler lazımdı. 2013 gezi parkındaki 13 ağaç bahane edildiği gibi. Kılıçdaroğlunun adalet yürüyüşü de böyle bir bahaneyi hatırlatmaktadır. Şimdiye kadar o kadar adalet için meşru yürüme sebebleri varken,15 temmuzun arefesinde ve şaibeli insanları bir araya getirmesi adaleti kirletmedir. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Bu oyun Roşitlerin Te wourld in 2016 economist ve 2017 hedef uygulamalar ve dünyayı dizayn etme programları çerçevesinde yapılmaktadır. 1960.dan beri hep bu nevi yürüyüşlerin sonu milli kayıp ve zararla sonuçlanmıştır.

***************************    

-Türkiye-yi Suriyeleştiremeyenler, içimizdeki Suriyeliler ile bizleri kapıştırmaya çalışmaktadırlar.

-15 Temmuz işgalini yapanlar, bu milletin kanını taşımamaktadırlar.

-15 temmuz 100 sene önceki ruhu harekete geçirdi…

-2013 yılından beri Fetöcülere şu iki şeyi söyledim ve bugünde söylüyorum.

1.Eğer tüm kainatı bana ve benim idareme verseler ama bir şartla, Fetönün düştüğü bu duruma düşeceksin. Vallahi de, Billahi de, Tallahi de kabul etmem.

2.Eğer fetö bir gün sizin elinize silah verip diğer cemaatlerle ve milletle karşı karşıya getirirse şaşmayın.

-Mübalağasız 45 sene şehitliği anlatmıştırım.12 Eylülde imamdım. Cuma namazını kıldırmış 5 km ötedeki şehre yürüyerek gelmiş, gelince darbenin olduğunu öğrenmiştim. Asıl demek istediğim ise, meğer 15 Temmuzdaki kadar şehitliği anlamamış ve o zamandaki kadar şehitliği sevmemişim.

-Bu gün olduğu gibi bir asır önce de kürtler üzerinde aynı oyun oynanmıştı.[7]

-Üstad Necip Fazıl Kısakürek; “Yıkılasın İsrail enkazını göreyim, Sana Devlet diyenin yüzüne tüküreyim”

-Ezme bî-çâregânı zulmünle,
İhtirāz eyle zîr u bâlâdan.
Demesinler göçünce ukbāya,
Bir köpek eksik oldu dünyadan/Ferit Kam

MEHMET ÖZÇELİK

15-07-2017

[1] http://www.haber7.com/guncel/haber/2374193-fetonun-pkkpydye-gonderdigi-mesaj-ortaya-cikti

[2] http://www.sabah.com.tr/webtv/turkiye/teroristbasi-gulen-ne-zaman-kurandan-kurtulacagiz

[3] http://www.haber7.com/guncel/haber/2365288-feto-icinde-cia-var?utm_content=buffercb051&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

[4] http://www.sabah.de/gundem/2017/06/25/fetonun-rahipleri

[5] http://www.habervaktim.com/haber/510385/fetonun-ingiliz-taktigi.html

[6] http://www.haber7.com/guncel/haber/2352381-carpici-aciklama-pkk-ile-mucadelenin-basarisi

[7] http://www.koprudergisi.com/index.asp?Bolum=EskiSayilar&Goster=Yazi&YaziNo=496

 

Loading

No ResponsesTemmuz 14th, 2017