ABD VE BATI DEVŞİRMELERİ

ABD VE BATI DEVŞİRMELERİ

Devşirme…

Osmanlının dün adaletle yaptığını Avrupa bugün hile ve zulüm ile yapıyor, sömürme uğruna.

Dün Bosna-da çalınan çocuklar, bugün Irak ve Suriye de de devam etmiştir.

Çalınan bu çocuklar organ mafyası tarafından kullanıldığı gibi, yetiştirilerek islam ülkelerine saldırı amaçlı olarak da kullanılmaktadır.

Bunlar bedenen yapıldığı gibi, fikren de ülkelerin içerisinden devşirilen insanlar da o ülkelerin avukatlığını yapmaktadırlar.

-Bir asırdır içte savunmada olan ancak yeni yeni zincirlerini kıran Türkiye, bu sefer de bir asır önce bizi bağlayan düşman devletlerin saldırılarına karşı dışa karşı savunma içerisine girmiş bulunmaktayız.

-Türkiye-ye karşı savaş açmaya cesaret edemeyen batı haçlı ordusu, içimizden oluşturduğu, zahirde bizden görünen ancak başkası ve Avrupa ve papalık için çalışan bir ordu kurup, onları üzerimize saldırttılar.

Yarım asırdan fazla bu durum böyle devam etti.

Öncesi zaten malumdu.

*********************  

Terör Türkiye-nin doğusundan batısına kaydırılıyor.

Doğuda mesken tutamayan ve ininde boğulan ve inine girilen terör örgütü pkk ve örgütler, olayı bireysel destekli olarak batıda uygulayarak ses getirmeye, mensuplarına moral vermeye ve moral bozma yöntemi içerisine gidiliyor.

Ankara, Kayseri, İstanbul terörleri bu amaçlıdır. Aslında bitmişliğin ayakta kalma zorunluluğudur.

Dış destekli olmaması mümkün değildir.

Artık terör devleti olduğunu gizlemeyen ve de gizleme ihtiyacı duymayan abd veya abd-nin ergenekonu ve de avrupa bu işi yetişmiş piyonlarıyla gerçekleştirmeye çalışıyor.

Önemli sebeb ise, Türkiye-nin rusya ile olan bağlantısı ve yakınlaşmasını engellemektir.

-“Kampta İngilizce konuşan silahlı kişiler vardı”

Irak’ın kuzeyindeki kamplara yönelik hava harekatında teröristlerin gelen uçaklardan çok korktuğuna işaret eden K.Y, “Uçaklar geldiğinde çok korkuyorlar, yerlerinden dahi kıpırdamıyor, susuyorlar. Keşif gidene kadar susuyorlar. Bir gece onlar uyuduğu sırada tek başıma kaçıp buraya geldim. Kaçarken korkmadım. Suriye’de kalmadım sadece. Hakurk ve Kandil’de kaldım. Kampta İngilizce konuşan silahlı kişiler vardı.” diye konuştu.[1]

MEHMET ÖZÇELİK

1-1-2017

[1] http://www.haber7.com/guncel/haber/2239190-pkknin-kacirdigi-kiz-cocugu-yasadiklarini-anlatti

Loading

No ResponsesOcak 1st, 2017