İN

İN

Türkiye istifrağ ediyor.

Bir asırdır içinde biriken pisliği dışarı atıyor.

Boğazı tahriş ederek…

Ayının kuyruğu kopuyor.

Burada yapılan operasyonun sesi batıdan, Abd ve Avrupa-dan, kiliseler ve Ermenilerden, bu milletin bir kesiminin temsilcisi olduğunu söyleyen Chp- den ses geliyor.

Yüzlerce verilen şehide destek olmayan ve destekte bulunmayanlar, pkk veya pkk temsilcilerine dokunulunca ciyaklama, zevzeklik etmeye ve hamilik yapmaya başlıyorlar.

Hristiyan dünyasını bu noktada anlayabiliriz de –hır hırlığını, hırsız hırsızlığını yapacaktır.

Peki ya içimizdekileri nasıl anlayacağız?

Pkk- ya içte ve dışta yarım asırdır her türlü desteği sağlayanlar, pkk- nın bitişe geçmesiyle feryada ve saldırmaya başlıyorlar.

Düne kadar ininde beslenip her türlü desteği görenlerin, bu gün ininne girildi.

-Fetö-yü terörün sağ kolu, pkk- yı da sol kolu olarak yarım asırdır kullandılar.

-FETÖ’yü ABD besliyor.

FETÖ’nün yasadışı faaliyetlerini soruşturan Avukat Robert Amsterdam, FETÖ’nün her yıl ABD’den 500 milyon dolar aldığını söyledi.[1]

-BBC Türkçe’de yer alan habere göre; İtalya’da yayın yapan Katolik Kilisesi’ne bağlı Avvenire Gazetesi iç savaş çığırtkanlığı yaparken, Demirtaş‘ı da Obama’ya benzetti.

HDP’LİLER’İN ÇIKARAMADIĞI İÇ SAVAŞ İÇİN ŞİMDİ KİLİSE PROPAGANDA YAPIYOR.[2]

-Pkk ve Fetö bir İngiliz projesidir.

Abd destekli ve Alman takviyelidir.

-1980 ihtilalinde -Bizim çocuklar başardı- diyen Abd, bu gün ise; -Bizim çocuklar başaramadı.- deme mecburiyetinde kalmıştır.

*********************  

CIA Ajanından Korkunç İddia.

Londra merkezli Eş Şarkül Avsat Gazetesi, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed’in bir Alevi devleti kurmaya hazırlandığını iddia etti.

İddiaya göre, muhaliflerin saldırıları ve uluslararası baskı karşısında sıkışan Esed, bir ‘B planı’ hazırladı.

Güvenlik güçlerinin Akdeniz kıyısındaki kentlere, Humus, Hula, El Haffe ve Tiremise’ye yönelik saldırıların planın bir parçası olduğu ve Esed yönetiminin amacının Sunni nüfusu göç ettirip, Alevi nüfusu genişleterek bölgedeki demografik yapıyı değiştirmek olduğu öne sürüldü.

ABD liderliğindeki batılı ülkelerin bu plana karşı çıkmadığı, zayıf ve parçalı bir Ortadoğu’nun İsrail’in lehine olduğu vurgulanıyor.[3]

-Öyle zannediyorum ki amaç bunun kıvılcımının Türkiye ye sıçratılmasıdır.

-Haym Nahum Doktrini ;“Siz bu Anadolu insanının bu imanı varken harple alamıyorsunuz. Öyleyse ne yapacaksınız? İşsiz bırakacaksınız, aç bırakacaksınız, borçlu yapacaksınız, maneviyatını bozacaksınız, sonra yumuşak lokma olarak yutacaksınız.”

-Türkiye bir asırdır kısır çekişmeler içerisinde döndürülüp duruyor.

Ne vakit dışına çıkmaya çalışsa, birileri ayağından tutup gerisin geriye çekiyor veya darbeye kadar götürecek hatta en az on yıl boyunca konuşulmayacak başımıza işler açılıyor.

MEHMET ÖZÇELİK

06-11-2016

 

 

[1] http://www.haber7.com/amerika/haber/2207641-fetoyu-abd-besliyor

[2] http://www.haber7.com/medya/haber/2207602-kilisenin-gazetesinden-kustahca-hdp-yorumu

[3] http://www.trthaber.com/haber/kultur-sanat/haberekrani/can-veren-pervaneler-bir-pervanenin-muma-askindan-kul-olmasi-2679.html

Loading

No ResponsesKasım 11th, 2016