ÇANAKKALEDEN DAHA BETER

ÇANAKKALEDEN DAHA BETER

Evet, Çanakkale-den daha beter durumdayız.

Zira Çanakkale-den 7 düvel dıştan saldırıyor, içten toplu olarak püskürtülüyordu.

İçteki bu birlik ve bütünlük otomatikman ilahi yardımı da celb ediyordu.

Şimdi ise hem dışardan hem de içerden toplu, birlikte bir saldırı altındayız.

İşin en hazin yanı – 15 Temmuz cunta saldırısındaki birlik ve beraberlik hariç, zira orada da ilahi yardım gelmişti.- hainin en büyüğünün içeride olması, 7 düvelle değil adeta 77 düvelle bir saldırı içinde olunmasıydı.

İşte bunun belgeleri;

-2016 Türkiye askerî darbe girişimi ya da darbecilerin verdiği adıyla Yurtta Sulh Harekâtı, 15-16 Temmuz 2016 tarihleri arasında Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde kendilerini Yurtta Sulh Konseyi olarak tanımlayan FETÖ/PDY,[29] CIA[30] ve ABD‘li NATO‘ya[31] dahil bir grup asker tarafından gerçekleştirilen askerî darbe teşebbüsü.[1]

-Daily Star Sunday’e konuşan önde gelen bir savunma kaynağı: ”Türkiye uçurumun kenarında. Eğer ikinci bir darbe girişimi yaşanırsa iç savaşa dönüşecektir. Eğer böyle olursa büyük ölçekli uluslararası bir kriz yaşanacaktır. Türkiye’de vatandaşları yaşayan ya da tatilde bulunan her ülke onları kurtarmak üzere girişimde bulunacaklardır ve biz oyunun ilerisinde olmaya niyetliyiz,” sözlerini ifade etmiş![2]

-İngiliz Daily Ekspress gazetesi İngiliz hükümetinin gerektiği takdirde tatil için Türkiye’de bulunan ve sayıları 50 bin civarı olan vatandaşlarını kurtarmak bahanesiyle askeri bir operasyon planladıklarını, hatta bu görevi gerçekleştirecek askerlerin Güney Kıbrıs’ta bulunan İngiliz üssüne gönderildikleri bilgisini veriyor.

Kurtarma operasyonunun merkezi Türkiye’ye 100 mil uzaklıktaki Kıbrıs’ın güneybatı sahilinde bulunan Kraliyet Hava Kuvvetleri üssü olacak gibi görünüyor, fakat halihazırda Akdeniz’de bulunan Kraliyet Donanması savaş gemileri, Başbakan Theresa May’in görevlendirmesi halinde harekata dahil olabilirler.[3]

-Türkiye’nin Suriye sınırındaki Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, 15 Temmuz gecesi PYD’nin Resulayn’da çok sayıda zırhlı aracın farları ve kontakları kapalı bir şekilde Türkiye’ye girmek için beklediğini söyledi.

15 Temmuz gecesi Kobani’de yoğun hareketliliğin yaşandığını daha önce dile getiren Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, bölgedeki yetkililerin bazı hazırlıklardan bahsettiğini belirterek, “Karşı tarafta silahlı bazı hazırlıklar yapıldı. Başarılı olması halinde Türkiye’ye sızılacağı bilgileri var. Bölgeye gittiğimizde söylediler. Hareketliliği fark etmişler.” sözleriyle dikkatleri Suriye sınırına çevirdi.

15 Temmuz darbe girişiminden 3 gün sonra yine Şanlıurfa-Suriye sınırında yakalanan bir teröristin ifadelerinde de bu konu hakkında bilgiler olduğunu söyleyen Atilla şöyle devam etti: “18 Temmuz’da sınırda yakalanan Suruç nüfusuna kayıtlı bir terörist de ifadesinde bu bilgileri doğruluyor.

15 Temmuz gecesi hazırlık yapıldığını ve Türkiye’ye girileceğini söyleyen bu terörist, sadece polis ve sivillere ateş açabilecekleri, askerlere ise ateş açılmaması yönünde talimat aldıklarını söylüyor. Ayrıca 22 Temmuz’da yakalanan Diyarbakır nüfusuna kayıtlı Kemal Pir adındaki terörist de benzer ifadelerde bulunuyor. Aslında o gece sadece Resulayn ve Kobani değil, PYD’nin kontrolündeki tüm noktalarda bu yönde hazırlıklar yapılmıştı. Ancak darbe girişimi başarılı olamayınca Türkiye’ye giremediler.”

ASIL AMAÇ İÇ SAVAŞ ÇIKARMAK

Darbe girişiminden önceki günlerde ABD tarafından PYD’ye 50 bin ton silah ve mühimmat yardımı yapıldığını da iddia eden Atilla, asıl amacın Türkiye’de bir iç savaş çıkarmak olduğunu ileri sürdü.[4]

*EY HALKIMIZ, HAYDİ PKK NÖBETİNE…

Fetö tehlikesinin büyüklüğü hem ahtapot gibi devletin tüm kademelerini sarmış olması ve ondan daha tehlikelisi ise, bu projenin 50 yıllık sürdürülen bir proje olmasıdır.

Fetönün onca şerri içerisinde büyük bir hayrı oldu;

Toplumu ortak noktada birleştirdi.

Toplum vatan olunca, her noktada birleşmeye başladı.

Bu sel yayılacak, sadece pkk değil, yurt dışına da yayılacak, islam ülkeleri içinde ayağa kalkılacak, zulme karşı bir araya gelinecek.

Bu sel burada kalmamalı.. alemi dolaşmalı.

AYNEN 15 TEMMUZ GİBİ BU MİLLETİN AYAĞA KALKMASI LAZIM..VACİB.. HATTA FARZ-I AYNDIR.

MEHMET ÖZÇELİK

21-08-2016

[1] https://tr.wikipedia.org/wiki/2016_T%C3%BCrkiye_asker%C3%AE_darbe_giri%C5%9Fimi

[2] http://www.sonkursungazetesi.com/haber/gundem/arican-15-temmuz-kalkismasi-ve-ingilizlerin-ulkeyi-isgal-plani!/5664.html

[3] http://www.aksam.com.tr/guncel/ingiliz-gazeteden-sok-15-temmuz-iddiasi/haber-537463

[4] http://www.seslimakale.com/haberdetay/baskandan-darbe-gecesi-ile-ilgili-korkunc-iddia-1668

 

Loading

No ResponsesAğustos 27th, 2016