ZULÜM BAŞINA ADALET KÜLAHINI GEÇİRMİŞ

ZULÜM BAŞINA ADALET KÜLAHINI GEÇİRMİŞ

“Zulüm, başına adalet külâhını geçirmiş. Hıyanet, hamiyet libasını giymiş. Cihada, bağy ismi takılmış. Esarete hürriyet namı verilmiş. Ezdad, suretlerini mübadele etmişler.”[1] Evet maalesef zulümler adaleti temin maksadıyla yapılmaktadır.

Ferdi olarak olduğu gibi, devletler çapında da bu ad verilmektedir.

-ABD ve İran destekli Şii güçler Irak’ta 3,5 Sünni Müslümanı tehcir etmiş, 2 milyona yakın Sünni’yi ise beraberce katlederek günümüz Şii Irak yönetimini kurmuşlardı. IŞİD ise buna tepki olarak güçlenmişti.

Madeleine Albright: “Irak’ta 500 Bin Çocuk Öldürdük, Buna Değdi”

ABD Eski Dışişleri Bakanı Madeleine Albright’e ait ses kayıtları büyük tartışma yarattı. Albright ses kaydında Irak’ta ABD politikaları nedeniyle 500 bin çocuğun öldürüldüğünü ve bunun başarı için ödenmesi gereken bir bedel olduğunu belirtiyor.[2]

-Dünyanın iki yüzlülüğü, açık Türk düşmanlığına şu bilgi ve belgeler ışık tutmaktadır.

  1. İngiltere, sömürgesi altındaki Avustralya’da 750 bin yerli Aborjin’i gözlerini kırpmadan öldürdü. (Ama İngiltere’ye soykırım lafı edilmiyor.)
  2. Amerika; 25 milyon kızıl deriliyi katletti. Kızıl derililer aç kalsınlar, ölsünler diye 65 milyon Bizon’u öldürdü. Japonya’ya attıkları Atom Bombasıyla yüz binlerce insanı yok etti. Kamboçya’da, bazı Afrika ülkelerinde ,Afganistan’da, Irak ve Suriye’ de dökülen kanların sorumlusuyken; P.K.K ya verdiği desteklerle binlerce insanın ölümüne sebep olan( Amerika’ya soykırım suçlaması yok.)
  3. Hitler Almanya’sı 17 milyon insanı öldürdüğü, fırınlarda 2 milyon insanı yaktığı  halde (Ama Almanya’ya Soykırım suçlaması yok)
  4. Ermenileri kışkırtarak Anadolu’da kan dökülmesine sebep olan ve 1 milyon Cezayirliyi katleden(  Fransa’ya soykırım suçlaması yok.)
  5. Rusya’da Stalin 50 milyona yakın insanı öldürdü. Bunların yarısından fazlası Türklerdi.(Ama Rusya’ya soykırım suçlamasında bulunmuyorlar.)
  6. Mao yönetiminde ki Çin’de 50 milyon insan katledildi.(Ama Çin için her hangi bir soykırım suçlaması yok.)
  7. Sırbistan’da 200 binden fazla Bosnalı öldürüldü.(Ama Sırbistan’ a soykırım suçlaması yok.)
  8. Resmi belgelere dayanarak açıklamalarda, Ermeniler yüz binlerce Türk’ü acımadan, çeşitli işkencelerle öldürmesi gündemlerde yok. Hamile Türk kadınlarının karnında ki çocuk için iddialara girip, karınlarını yardıkları, doğmamış bebekleri süngülerinin uçlarına takmaları, Türk’leri canlı canlı kazığa oturtmalarını görmek istemeyen vampirler, (Ermenistan için soykırım suçlamasında bulunmuyorlar.)[3]

8 dakikada 80 bin kişi hayatını kaybetti.

Hiroşima’ya atom bombası atılmasının üzerinden 71 yıl geçti. ABD’nin Japon şehrine attığı 3 metre boyundaki bomba, sadece 8 dakika içerisinde 80 bin kişinin hayatına mal oldu, on binlerce insanı sakat bıraktı. Japonlar bugün, Hiroşima’ya akın ederek, tarihlerinin acı sayfasını anıyor.[4]

*Ne gariptir ki, teröristlerin yani pkk- nın temsilciliğini yapan, aslında onların vekilleri olan Selahattin Demirtaşın Gaziantep-teki bombalı saldırıda taziye evinde hep beraber birlik verelim, sözündeki hilesi, tamamen Pkk-ya gösterilen infialleri ve tepkileri durdurmaya yöneliktir.

Tamamen sinsice bir davranıştır.

*Yıl 1944, 144 Azeri kardeşimizin Boraltan Köprüsünü geçerek Türkiyeye sığındıktan sonra , Milli Şef’in (İsmet İnönü-nün) emriyle Ruslara teslim edip ölümlerini izlediler. Teslim edilmeden önce Azeri ablamızın :
-” Bizi siz öldürün de Ruslara teslim etmeyin. “dedi.

Bu devletin adalet görüşü namına yapıldı.

*Nuh aleyhisselâm sonunda şöyle dua etmişti: “Ya Rabbî! Yeryüzünde dolaşan bir tek kâfir bile bırakma! Zira bırakırsan onlar Senin kullarını, Senin yolundan saptırırlar ve sadece kendileri gibi kâfir, ahlâksız çocuklar dünyaya getirip yetiştirirler. Ya Rabbî beni, annemi, babamı ve evime mü’min olarak girenleri, erkek ve kadın bütün mü’minleri affet. O zalimleri ise, daha da beter, daha da perişan eyle!” (Nuh 71/26-28).

*İmam-ı Ali, Ebu Hureyre ve İbn-i Abbas‟ın (R.A.) rivayet ettiği bir hadîste şöyle varid olmuştur:

“Ahirzaman‟ın harbi cihan harbidir. Çok kimselerin öldürüldüğü iki büyük harbden sonra bir üçüncüsü daha olacak. ikinci cihan harbinin ateşini yakan (başlamasına sebeb olan) “Büyük Reis” künyesinde bir adamdır ki dünya onu “Hitler” ismiyle çağırır.”[5]

-Aslında ahirzaman bütün asırların iyi ve kötü yönde, zulüm ve mazlumluk yönünde zirveye çıktığı bir asırdır.

Bütün asırların kirini birden kusacaktır.

MEHMET ÖZÇELİK

22-08-2016

[1] Bediüzzaman. Mektubat, Sayfa 456.

[2] http://www.haksozhaber.net/irakta-500-bin-cocuk-oldurduk-buna-degdi-63580h.htm

http://www.sabah.com.tr/dunya/2014/11/25/irakta-5-ayda-bin-500-cocuk-oldu

[3] http://www.mucur24.com/yasam/soykirim-iddialari-ve-rezaletleri/241/

http://www.soykirimgercegi.com/newsdetail.asp?id=403

http://www.soykirimgercegi.com/newsdetail.asp?id=983

http://m.turkinfo.nl/iste-avrupanin-soykirim-karnesi/10638/

http://asyaahileri.com/bati-nin-soykirim-haritasi-hayli-kabarik_m73.html

http://vatanseverinsesi.com/bize-soykirim-yaptiniz-diyen-almanya-nin-yahudilere-yaptigi-soykirim-goruntuleri-18

[4] http://www.yenisafak.com/dunya/8-dakikada-80-bin-kisi-hayatini-kaybetti-2507353

[5] El- Mehdiyyul Muntazar Alel Ebvab.

Loading

No ResponsesAğustos 26th, 2016