TERÖRÜN İÇİNDEN MESAJ VAR

TERÖRÜN İÇİNDEN MESAJ VAR

-Türkiye-nin maddi-manevi gelişiminin önündeki engel ve takozlar yıllar içerisinde bilinçli olarak konulmuş, her türlü kirli ilişki içerisinde girilmiştir.
Birinci ağızdan terörün öncüsü, teröristin başından düşündürücü mesajlar:
-İmralı tutanaklarından…( „23 Şubat 2013 görüşme notları‟)
Okunduğunda ortada gezen ve planlanan ne kadar kirli oyun ve ilişkilerin olduğuna şahid olacaksınız.
On binlerce insanın ölmesine öldürmesine sebeb olan ve Mit-in kurdurduğu ve İngiliz-İsrail-Abd-Almanya-nın destekleyip büyülttüğü, kullandıktan sonra kendisini atıp, örgütünü desteklediği Öcalan-ın ağzından notlar:
-“Türkiye‟de 3 koldan paralel devlet çalışması var. Bu ilişkileri sabote edilmeye başladı. Sıradan lobiler değil. ABD‟de Yahudi, Ermeni ve Rum lobileri stratejik ve taktik müdahale ediyorlar. Her 3‟ü de Anadolu çıkışlıdır. Sözde bir hükümet var, sözde bir parlamento var. CHP ve MHP paralel devletin izdüşümleridir, basit aletleridir; AKP‟ye de, medya ve işadamlarına da sızmışlar. Sadece MİT kalmış, hedeflenen bizim geliştirdiğimiz diyalogdur. MİT Müsteşarı düşürülmek isteniyor. Emre Uslu, Mehmet Baransu MİT‟i hedef aldılar,. arkalarında devasa bir güç var.
Florida kontrgerilla merkezidir. Abdullah Çatlı iki kez gitti. Papa, Palme… Sakine bu tür grupların işidir. Yeni gladyo tam anlaşılamıyor. Çözüm adına yapılan her şeyi sabote ettiler. Sakine olayı bende düşük bir tereddüt uyandırdı. Net değil. Sakine Avrupa‟da barışı temsil ediyordu. Hala aydınlatılamadı.
-Gülen, Nur hareketine sızdı.
Cemaatin merkezi ABD‟dir. Benim buraya alınmamla birlikte Fethullah da ABD‟ye alındı. Bir yazar (yazarın adını hatırlayamadı) „Fethullah Gülen, Nur hareketine sızdı‟ diyor. „Kesin bilmiyorum, Kemalistlerin sızması‟ diyor. Nur hareketini inceleyin, Saidi Nursi eski Nurs köyündendir. Teşkilatı Mahsusa‟ya girdi, sonradan Mustafa Kemal ile takıştı. Fethullah Gülen ABD‟de yaşıyor. 120 devlette okul açmış, para nereden. Florida kontrgerillanın eski merkezidir, Türkeş ve Latin Amerika‟daki kontrgerilla, orada yetiştirildi. Yeni merkez ise Utah‟tadır. Emre Uslu vs. orada eğitildi. Sağda ve solda örgütleri kontrgerilla ele geçirdi.
-Öcalan, “Kirli işler dönemini Baykal, AKP‟ye devretti. Baykal tarihi hata yapmıştır. Tayyip Bey kurnaz çıktı. Deniz Baykal‟ı kullandı. Ergenekonun bizden beklentisi 2002‟den itibaren savaşı tırmandırmamızdı.
…..Süreci esastan bozan güç kim diye baktım. Savcının… 7 Şubat MİT‟e darbesi… Ben bir darbeyi sezdim. Cezaevi müdürüne „Hakan Bey‟i (MİT Müsteşarı Hakan Fidan‟ı kastediyor) yalnız bırakmamak gerekir‟ dedim.
— Sırrı: Sizin konumunuz ne olacak?
– Öcalan: (Gülerek) Ne ev hapsi, ne de af bunlara gerek kalmayacak. Herkes, hepimiz özgür olacağız. Şunu bilin ki bu hamlem komployu boşa çıkaracaktır. Ben komployu aşıyorum. Başarılı olursam, Ne KCK tutuklusu kalır ne başkası. Bu olmazsa 50 bin kişiyle halk savaşı olacak. Ölen ölecek, ben karışmıyorum. Yalnız, herkes bilmeli ki, „Ne eskisi gibi yaşayacağız, ne de eskisi gibi savaşacağız‟. Kendime güveniyorum. Şunu iyi bilin devlet de ben de vazgeçemeyiz. Tarihi bir barış ve demokratik yaşama geçiş.
Kandil onların savaş sistemine katılmadığım için… Bu yüzden onlara kızıyorum.
-Öcalan: (Altan Tan‟a dönerek) Sen sağdaki örgütleri bilirsin. Kontrgerilla ABD merkezlidir. Yargı ve emniyeti ele geçirdiler. MİT askerlerden güçlü çıktı, savcı çağırdı gitmediler. Bana göre bir direniştir. Erdoğan bunların burnundan fitil fitil çıkarır. İnşallah diyelim.
-İngilizler İslam‟ı kullandılar, Osmanlı‟yı yıktılar. Mursi de yeni imalatları. Eskiden general imal ediyorlardı, şimdi de imam imal ediyorlar. Generallerin de faydası yok, imamların da faydası yok. Cemaatin adı kullanılıyor. İslam‟ı kullanan kapitalist tekelci işadamları Başbakan‟ın ağzına idamı veriyorlar. Bunlar barışı istemiyorlar. Kürtlerin yaşadığı gizli bir İslam var.
– Altan: Tarikatlarda örgütlendi.
– Öcalan: Geliştirin benden daha iyi biliyorsun.
– Altan: Tam olarak tarif ettiğiniz güçler kimlerdir?
– Öcalan: Ermeni lobisi etkili. 2015‟le gündem olmak istiyorlar.
(Sırrı‟ya dönerek) Sen Adıyaman‟dan bilirsin. Aslında Türkmenlerin tarihine daha çok yoğunlaşmanız lazım. Babai isyanları çok önemlidir. Bu bir Selçuklu ayrışmasıdır. Kurmançiler da Türkmenler de sınıf olarak en altta kalanlardır. Solcular, tarihi milliyetçilere bıraktılar.
– Sırrı: Babai isyanları bu ülkede resmi tarihte en az incelenen olaydır. Baba İshak da biliyorsunuz Adıyamanlıdır. Bir tek Ahmet Yaşar Ocak‟ın Babailerle ilgili bir tek çalışması var.
– Öcalan: Anadolu İslamlaştıktan sonra, bin yıllık bir Hıristiyanlık öfkesi var. Rum, Ermeni, Yahudi, Anadolu‟da hak iddia eder. Laiklik, milliyetçilik kisvesinde elde ettiklerini kaybetmek istemiyorlar. Aslında Sırrı Sakık‟ın Kafkaslardan geldiler sözü doğruldu ama açıklayamadı.
Kürtler kendilerine yer arıyorlar. Kürtlerin devletten dışlanmaları son yüzyıldır. Abdülhamit bile onlara yer verdi. Mustafa Kemal de başta yer verdi. Devreye giren İsrail lobisi, Ermeni ve Rumlar, „Kürtler ne kadar dışlanırsa o kadar başarılı oluruz‟ diyorlar. Bu paralel devlettir. Bin yıllık bir gelenektir.
-Birgül Ayman kimdir?
Türklerin karşısına ne kadar Kürt çıkarırsak, o kadar Türk koparırız. Kürtlerle Türkler karşı karşıya gelirse, taviz alırız diyorlar. Türk Kürdü ezmeli, Kürt Türkü vurmalı. Birgül Ayman kimdir? MHP, CHP katı laik bir mezheptir. Faşist CHP olduğu gibi duruyor. CHP ve MHP ulusalcılığı, Hitler milliyetçiliğinin aynısıdır. Zaten kuruluş tarihi de aynıdır. Anayasanın önüne de bunlar dikilecekler.”
-Yukarıda geçen paralel yapının islama ve Risale-i Nura darbe vuruşunu ve sızmayı te’yiden birinci ağızdan gelen ifade ve ifşaat şöyledir;
-Gülen’in bir zamanlar en yakınındaki isim Nurettin Veren, Risale-i Nur’a alternatif olarak FETÖ elebaşının hazırlattığı yayını açıkladı.
Gülen’in diğer cemaatlerin gidişatlarının tehlike arz ettiğini ve kademe kademe grupları yeni bir metotla kendi sistemine taşıdığını açıklayan Veren, “Risale-i Nur’ları alıp, esinlenmelerle kendi kafasına göre kitap yazıyordu. Sızıntı’nın başlaması da Risale-i Nur’dan uzaklaştırmak içindi. 1972 yılında kuruldu. Risale-i Nur’a alternatif okunacak bir eser olarak hazırlattı. Eserin çoğunluğu Gülen’in fotoğrafı ve yazılarından oluşuyordu. Arada ise Risale-i Nur’dan ifadeler vardı” dedi.
*Gülen önce Türkiye’de Ortodoks Fener Patriği Barthholomeos ve Ermeni Patriği II. Karekin ve dönemin İstanbul Başhahamı David Asea ile görüşmeler yapmış. 09 Şubat 1998’de de Vatikan’a giderek dönemin Papası II. John Paul ile görüşmüştür. Gülen bu görüşmede Papa’ya verdiği mektubun girişinde yer alan şu sözleriyle adeta kendi gerçek kimliğini ve sahip olduğu bu kimlik bağlamında da misyonunun ne olduğunu gözler önüne sermektedir. “Papa 6. Paul Cenapları tarafından başlatılan ve devam etmekte olan Dinler Arası Diyalog İçin Papalık Konseyi (PCID) misyonunun bir parçası olmak üzere burada bulunuyoruz. Bu misyonun tahakkuk edişini görmeyi arzu ediyoruz. En aciz bir şekilde hatta biraz cüretle, bu pek kıymetli hizmetinizi icra etme yolunda en mütevazı yardımlarımızı sunmak için size geldik.”
*Fetö-nün yaptığı bu dehşetli darbenin şahsiyetsizliği, acımasızlığı, korkunçluğu, asla ve asla önceki darbelerinin masumiyet ve önemsizliğini göstermez.
Darbeler umumen şahsiyetsiz ve zulümce bir harekettir.
-Rejim darbelere kapı açmaktadır.
Problem rejim problemidir.
-Türkiye atak yapınca, kendi başına karar vermeye başlayınca, önemli çapta atılım ve yatırımlarda bulunulunca hemen darbeye baş vuruluyor.
-2002- de Türkiye ekonomikmen bitirilmeye çalışılırken ve ekonomi dibe vururken, 2016 darbesiyle siyaseten ve önemli kurumlarıyla dibe vurdurulmuş oldu.
-Asırlardan hiçbir asır bu kadar ihaneti ve haini bir arada görmemiştir.
MEHMET ÖZÇELİK
13-08-2016

Loading

No ResponsesAğustos 21st, 2016