EKSEN DEĞİL KİŞİLİK KAYMASI

EKSEN DEĞİL KİŞİLİK KAYMASI

Dünyanın hiç bir meclisinde terörist ve eşkiyaların seçtiği milletvekillerinin olduğu ve de vekillerin terörist ve dağ eşkiyasını savunduğu ikinci bir meclis velevki afrikanın en ücra küçük bir devleti veya insan eti yiyen yamyamların dünyasında bile yoktur.

Rahmetli Osman Yüksel Serdengeçti, meclis kürsüsüne çıkarak; bu meclisin yarısı hıyardır, demişti. Meclis başkanının uyarısıyla sözünü geri alması istendiğinde ise meclise çıkan Serdengeçti, bu sefer de ,Bu meclisin yarısı hıyar değildir, diyerek kürsüden inmiştir.

Peki ya şimdi bu meclisin yarısı nedir?

Takdir sizindir….

-Şimdiye kadar alevileri kullanan Chp, şimdilerde ağırlıkla kürtleri kullanma yoluna gitmektedir.

***************    

2006 yılında Anayasa mahkemesi ile ilgili, olumsuz tutumunu ve de meclisin üzerinde kendisinde bir güç tevehhüm etmesi düşünce ve uygulamasında olduğu ile ilgili bir yazı yazmıştım.’ YENİ HÜKÜMET : AMTBMM’

Hukuktaki aksaklık hala devam ediyor. Bir farkla ki, o zaman gizli ve sinsice yapılıyordu, şimdi ise açıkça yapılıyor. İrin deşildi, kokular zahir oldu.

Anayasa mahkemesi Cumhurbaşkanının 2 yıl önce verdiği dilekçeyi devreye koymazken, vatana ihanet eden Can Dündar-ın kararını 3 ay da verdi.[1]

Ne gariptir ki; Can Dündar-ın çıkarılma kararını verenler; Ahmet Necdet Sezer ve Abdullah Gül ağırlıklı atanan Anayasa mahkemesi üyelerin ortaklığıyla gerçekleşmiştir.

Erdoğan Bediüzzaman-ın dediği üç mesele olan İman-Hayat-Şeriat yani siyaset ve ittihadı islamı deruhte ederken, süfyanizmin 4 devresi olan dördüncü devrede kendisini muhafaza ettiği alan olan hukuk yani en son düzelecek olan hukuk devresi yaşanmaktadır. Hukukun hukuksuzluğunun kalktığı dönemde Türkiye rayına girmiş demektir.

*Bediüzzamanın üç mesele var, dediği; İman-Hayat-Şeriat yani siyaset yani ittihad-ı islamdır.

  1. Tayyib Erdoğan siyaset ve ittihadı islamın tesisine çalışmaktadır.

Paralel yapı ve dolayısıyla Gülen ise bilinçli veya bilinçsiz son yaptıklarıyla; Süfyanizmin dört devresini sıralarken, dördüncü devresinin adileşeceğini, kendisini muhafazaya çalışacağını ve de bunu hukukta sağlayarak, ölüyü canlandırmaya ve ya bir müddet daha ömrünü uzatmaya çalışacağını ifade etmektedir.

 

*Olaylar ve paralel yapı üzerindeki perdeler daha bu kadar açılmamışken, birkaç paralel mensubuna şunu söylemiştim;

Benim korkum 1970-de sağ-sol karşı karşıya getirildiği gibi, şimdilerde de paralel yapı ile diğer toplum ve cemaatler karşı karşıya getirilirse ve hatta bunun boyutları silahlı çatışmaya kadar götürülürse şaşmayın, demiştim.

Bu gün bu yaşanmaya başlamış, paralel yapının pkk ile ittifakı gizli yapılmadan açıkça görülmektedir. Maddi manevi destek olunmakta, polise ve askere kurşun sıkan dağ eşkıyasının yer tutması için istihbari, stratejik yardımda bulunan, hendeklerin kazılıp, silahların şehirlere taşınmasında bu olaylara paralel yapıya mensub polislerin göz yumduğu şaibesi içerisinde olanlara nasıl müsbet bakıp değerlendirilebilir!!!

Mesela; Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü yapmış olan paralel yapı mensubu Recep Güven çok rahat şunu diyebiliyordu; -Dağda ölen teröriste ağlayamıyorsanız, insan değilsiniz.” [2]

            Bu durum zulmün ötesinde, küfre rızadır.

Gülen-in verdiği cihad emri de kılıçların kınından çıkarılma mesajı olduğunu da göstermektedir.

Paralel yapının içerisinde bulunan basiretli kimselere mesajımdır;

Bunları görün, hissedin, anlayın, dillendirin, mani olun, sessiz kalarak zulme ortak olmayın.

Artık Gülen eski Gülen değildir.

İster ilaç içirilmiş olsun, ister akıl kontrolü yapılsın, ister niyeti zaten bu idi denilsin, zulme alet olmuş olsun, ne olursa olsun, şu bir gerçektir ki;

Bu günkü Gülen, dünkü Gülen değildir.

Dün kendisi olanlar, bu gün de kendisi olarak kalmalıdır.

Paralel yapının alt tabakası bu gidişlerine dur demez, eksen değil kişilik kaymasına devam ederlerse, dünyada da ahirette de ebedi zillete mahkum olurlar.

Memleketin yıpranmasında, asker ve polisin ölmesinde en az onlarda bu zulme ortaktırlar.

İçte ve dıştaki kirli ellerle ortaklık yapılmaktadır.

-Bütün bu kirli ilişkiler ağır da olsa şu iddiayı gündeme getirmektedir;

-Gülen-in; istihbarat teşkilatı mit-in tesbit ve yönlendirmesi, islami görünümü, zahiren düşman görünse de İran yanlı takiyyeci, Kasım Gülek aracılığıyla mason destekli, Abd planlı, Cıa yapılanması bir oluşumda seçilmiş bir şahsiyet olduğu şaibesini arttırmaktadır.

Zira ortaya çıkan paralel yapı ve yapılanlar, Gülenin başarı ve becerisinin sonucu değildir.

Mesela; Çalışma Bakanlığında kendi elemanlarını yerleştirmek için 81 vilayette müdürlük ihdas edilmesi ve eski müdürlerin pasif müdür, merkeze çekilmesiyle sessiz bir darbe yapılmıştı.

Yine paralel yapının güya Kck-ya karşı düzenlediği sorgulama faaliyeti ile, pkk-nın içerisinde bulunan Mit elemanlarını deşifreye yönelik bir faaliyet olarak yürütülmüş ve de başarılı oluşmuştur.

Mahkemede bir çok mit elemanı ceza almamak için deşifre olmuş, artık yapılacak her türlü sinsi ve kirli işlerin önü açılmış ve güvene alınmış oldu.

Benzerleri tüm kurumlarda yapılmıştı.

-Bu milletin daha önceden bir çok defa ağzı yandı.

Bundandır ki; Zaman gazetesi Genel müdürü Ekrem Dumanlı Abd-den Türkiye-ye geldiğinde ilk düşündüğüm şu oldu;

Abd 1980 ihtilali için; -Bizim çocuklar yaptı- demişti.

Acaba Dumanlı da o çocuklardan mı? demiştim.

Paralel yapı bu darbeye 2010-daki Hsyk seçimleriyle başlamıştı.[3]

-İşte bir örnek; Hüsnü Tuna ve Cüneyt Toraman darbede Amerika’nın birinci dereceden etkisinin olduğunu söylüyor. Tuna ayrıca, 28 Şubat’ın iskeletinin Güven Erkaya, Çetin Doğan, Doğu Aktolga ve MİT Müsteşarı Teoman Koman’dan oluştuğunu belirtiyor. Toraman, “Eğer silahlı çatışma çıksaydı 2000-3000’den fazla gömülü silahları var” diye ekliyor.[4]

 

 

MEHMET ÖZÇELİK

01-03-2016

[1] http://www.ahaber.com.tr/galeri/turkiye/casusluga-vize-veren-aym-uyeleri-kimler-1456607292/7

[2]https://www.google.com.tr/?gws_rd=ssl#q=da%C4%9Fda+%C3%B6len+ter%C3%B6riste+a%C4%9Flayam%C4%B1yorsan%C4%B1z,insan+de%C4%9Filsiniz.&tbm=vid

Bak. http://www.habervaktim.com/haber/459101/pkk-muhimmatlari-sehirlere-bakin-nasil-sokmus.html

http://www.habervaktim.com/haber/459123/pkk-yapti-feto-izledi.html

[3] http://www.memurlar.net/haber/476821/

[4] http://www.yenisafak.com/gundem/28-subat-avukatlarinin-alni-aktir-2421156

 

Loading

No ResponsesMart 2nd, 2016