NETLEŞEN SAFLAR

NETLEŞEN SAFLAR
*Şimdiye kadar Müslümanların elindekileri alarak onlara sahib olmaya çalışan batı dünyası,bu sefer yöntem değiştirip vererek ve eski mallarını satarak ve sürekli yenileyerek hakim olmaya,mahkum etmeye,oralarda Pazar oluşturmaya çalışıyor.
Bu daha kârlı,severek bağlanma olsa gerek ki bunu tercih etmektedir.
*Bir asırdır bu milleti fakirlik ve yoksullukla avladılar.
Bu gün İslâm dünyası ise gasbedilen o özgürlük ve fakirliğin kaldırılması ve refah ve huzuru elde etme çabası içerisine girmektedir.
*Aleviler statü isteyip maaş verilmesini istiyorsa,bu durumda Nakşi-Kadiri-Nurcu-Süleymancı olanlarında aynı statü içerisinde değerlendirilmesi gerekir.
Cumhuriyetin kuruluşunda alınan azınlık hakları tekrar verilerek,tekke-zaviye ve dergahların kurulmasına müsaade edilerek buna bir çözüm bulunmuş olur.
Alevilik bir din değildir.
*Osmanlı geride ne kadar iftihar edilecek bir geçmiş bırakmışsa,Türkiye cumhuriyeti de en az o kadar utanılacak bir geçmiş bırakmıştır.
Cumhuriyet rejiminin sicili kirli ve lekelidir.
Utanç tablolarıyla dolu olup,büyük okyanus bile onları temizleyemez.
İnşaallah yeni yetişen nesil o utanç tablolarının yerine iftihar tablolarını dikecek,ecdanının günahına yaptıklarıyla kefaret olacaktır.
Yeni nesil,eski neslin keffaretidir.
*Chp Mısıra giderek hem darbe tecrübelerini anlatma imkanı bulmakta ve hem de darbe hasretini gidermiş olmaktadır.
Şimdiye kadar darbe idhal eden chp,artık gelişmişliğini ihraç etmektedir.
İhracatta bulunmakla da güçlenmeye çalışmaktadır.
*Suriyenin bize saldırma tehdidine karşı,Zaten biz 30 yıldır suriyenin pkk ayağıyla çarpışmaktayız.
Bundan sonra da suriyede sular durulmayacaktır.Esed kalsın kalmasın!!!
*Yüz yıldır Türkiye-nin hantallığı;chp-nin despotluğundan,milliyetçi geçinenlerin içi boş rejim bekçiliği,Atatürkçülük ve laiklik hastalığından kaynaklanmaktadır.
Zihninde oluşturduğu yanlış imajla,ümmetçiliğe karşı çıktığını ifade etmekte,İslamiyet ile arasına mesafe koymakta,yaşayışıyla ve düşüncesiyle onu dışlayıp,yetersiz kalmaktadır.
İslâmiyeti Türkçülüğüne payanda olarak kullanmakta,onun sayesinde gölgelenmektedir.
*Habertürk-ün miliyetçi olanları proğrama çıkarmaları üzerine adeta barış akdi imzalayan ve sitemde bulunan bu kişiler için;
-İyi ki şimdiye kadar çıkarılmamış,yoksa 70-ler yeniden hortlar,solculara meydan açılırdı.
80-den beri 70-lere dönülmemesinin hikmeti demek ki buymuş!
*Ezhere ne oldu?
Mısır ergenekonu onlara hakim mi oldu?
Bizdeki eski üniversitelerin halini aldı.
*Bediüzzaman Hazretleri’nin Hutuvat-ı Sitte’de işaret ettiği “Hile ve fitne, perde altında kaldıkça tesir eder, Zahire çıkmakla iflas eder, kuvveti söner”
*Öcalan, “Bizi istihbarat kurdurdu. Devlet korudu. Başımıza bir şey gelirse karakolun ön kapısından girip arkadan çıkıyorduk.”
Ve, “Önce Suriye Askeri İstihbaratı’na bağlıydım şimdi Cemil Esed’e” diyor.
*Haydar Baş:” Daha önce Suriye ve Ortadoğu’daki son durumu değerlendirirken Esed’in günümüzde Hazreti Hüseyin rolünde olduğunu savunan Haydar Baş, Atatürk hakkında çok tartışılacak bir iddia attı ortaya. Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş attığı twitinde: ” Türkiye cumhuriyeti devletinin kurucusu, büyük önderimiz M. Kemal Atatürk 7 yaşında Kur’an-ı Kerim’i hatmetmiş, 8 yaşında hafız olmuştur.” dedi.
Zalim olmak sadece zulmederek olunmaz,zalime ortaklık da en büyük zulümdür.
Basiret ve feraset imanın bir şubesidir.
Bu da nacak basiret ve ferasetle anlaşılabilir.

MEHMET ÖZÇELİK
03-11-2013

Loading

No ResponsesOcak 2nd, 2015