DÜNYA DARBESİNİN AYAK SESLERİ

DÜNYA DARBESİNİN AYAK SESLERİ
Dünya darbesinin ayak sesleri duyulmaktadır.Bu ses öncesinden âşina olduğumuz bir sestir.
Bu konuda tecrübeliyiz!Önceleri de duymuş,geliyoruz,demişti…
Gelmesi için davet edilmesi ve ettirilmesi,ortamın hazırlandırılması gerekti.
O konuda ordudaki psikolojik harekat dairesi ortamı hazırlamada ustaydı. Hazırladı da…Yazar türetildi,gazeteler kiralandı,kontrolsüz eli silah tutan insanlar sokağa salındı.
Sağcı-solcu,alevi-sünni gruplar oluşturuldu.Ayrı ellere aynı silahlar verildi.Milletin bitkin hale getirilmesi sağlandı.
Dış düşman değil,iç düşman kabul edilen milletin psikolojisi bozuldu.
Millet öyle hale getirildi ki;gelsin artık şu ordu,dedirttirildi.
Artık bu piyonları yönlendiren dış güçler,içteki ergenekonun dış Ergenekon babaları şirketleşip,devletler bazında değil,bölge devletleri çapında bir geniş faaliyet içerisine girdi.
Yüz sene önce devletlerin başlarına getirilen yöneticilerle şekillenen orta doğu ve balkanlar;liderlerin miadı dolması,plânlarının deşifre olması üzerine taktik değiştirmek gerektiğini düşündü.
Orta doğudaki değişim belli ki birilerini rahatsız etti.
Hürriyet ve özgürlük için ayağa kalkan bu milleti,daha oturmadan çökertme planı devreye konuldu.
Her devlet ve milletlerin geçmişten günümüze zaaf ve hassas noktaları vardır. Sürekli bizde olduğu gibi bu hassas noktalar devreye konularak çatışma ortamı hazırlanmaktadır.
Daha öncede Peygamber Efendimiz ve Kur’an-ı Kerim-i yakma tahrik ve senaryolarına;13,5 dakikalık ‘Müslümanların Masumiyeti’ filminin fragmanıyla Müslümanların bam teline basıldı. Kıyama kalkması için belli ki her şey hazırdı.
Libya Abd elçisinin öldürülmesi bombanın pimini çekmiş oldu.
Suriye ortada..Yemen,Libya,Mısır tahrik edildi ve tahrike geldi.
Filmi çevirenlerin oyuna geldiklerini,yapımcısı da provokasyonu itiraf etti.Para için yaptıklarını,böyle olduğunu bilmediklerini,filmin adının da böyle olmadığını söylemeleri;birilerinin bu hesabı yürürlüğü koyduğunu göstermekteydi.
Birileri Armegedon faraziyesi üzerine Allah’ı kıyamete zorlarken,diğer yandan İslâmi pencereden baktığımızda,Efendimizin verdiği haberler doğrultusunda dünyanın bir tehlike ve kaosa doğru gitmekte olduğunu görmekteyiz.
Dünya ergenekonu devrede.
Devre dışı olan bağlantılarını merkezden güçlendirme çabasına içerisinde sağa sola saldırmaktadır.
Bu çabalar boşa çıkarılmalıdır.
İşte Yemen,Şam,Mısır…
Ümitsizlikten çok,ümit var…
Bir asır önce dağılmış olan İslâm dünyasının,gitmiş ve yapmış olduğu tahsilini bitirdikten sonra,tekrar kendi kıtasının başına dönme faaliyetleri olarak görmek gerektir.İnşaallah öyle de olacaktır…
14-09-2012
MEHMET ÖZÇELİK

Loading

No ResponsesOcak 2nd, 2015